"לראשונות קיבלנו תמרים ממולאים בקינואה ואורז מלא ובליווי רוטב מתוק, מנה מעולה ממנה ביקשנו סיבוב נוסף, בלינצ'ס במילוי ירקות וקציצות עלי חוביזה בתיבול מזרחי..." קרין אביב מגיעה לדליה, הצמחונית-טבעונית במושב אמירים שבצפון
"גולת הכותרת המיוחדת של המקום, לדעת כותבת שורות אלו, הגיעה בכוס הרביעית, בירת טריפל, בירה בסגנון בלגי, בעלת אחוזי אלכוהול גבוהים יחסית, עם ניחוח פירותי ומתיקות עדינה..." קרין אביב מעבירה ערב גדוש בבירות משובחות במבשלת הגליל, קיבוץ מורן
"הסטייק פורטובלו הגיע צלוי ועטוף בשבבי סלק ושום. המנה היתה מעולה, עסיסית ומלאה בטעמים שהתגלו בשלבים..." קרין אביב יצאה לבדוק את החדשה של ארנולד'ס ברמת ישי: מנות שף מושקעות וטעימות (וכשרות), עיצוב מודרני מזמין וכמובן - קינוחים שאי אפשר לסרב.
"הליים הקפיץ את האורז למחוזות מקסיקו הרחוקים ולרגע קט ליטף את רגלי חול לבן של חוף מקסיקני שקט ומבודד..." קרין אביב עדיין לא ביקרה במקסיקו אבל אוכל מקסיקני אותנטי (כן, כן וגם חריף!!!) טעמה במקסיקנה, תל אביב
"עוף בלימון עם רוטב צ'ילי מתוק, מנה מיוחדת ומומלצת להזמנה במסעדה ולו בשל העובדה כי היא מגיעה בציפוי נייר אלומניום בצורת ברבור, מושקע ומפתיע!..." קרין אביב בערב נוסטלגי בסינית הכשרה של מלון נוף, בחיפה.
"ואז הגיעו אהוביי, הספייר ריבס, בתיבול מתוק של צ'אטני אפרסק ומשמש. השף העדיף במנה זו לקרוץ יותר למזרח מאשר להגיש את המנה בתיבול האמריקאי הקלאסי וצדק בהחלטתו..." קרין אביב בשפר ביר גרדן ברמת ישי
"נחת על שולחננו נתח אימתני של 800 גרם אסאדו שעבר תהליך של השרייה למשך יממה במרינדה מתקתקה, 3-5 שעות בתנור העישון ו- 10-12 שעות בתנור בחום נמוך למשך כל הלילה - המנה היתה מעולה" קרין אביב לוקחת את בן הזוג לערב קרניבורי במסעדת מיט בחיפה