''מה ההבדל בין רזילנג גרמני לאוסטרלי, והאם הקברנה סוביניון מסדרת ירדן של יקבי רמת הגולן מ2004 טוב מבציר 2003...''. בחנות היין הירושלמית ווין הול נערכים מדי יום חמישי ערבי טעימות מיוחדים. ויש גם מבצעים מיוחדים בחמשושליים
''המוניטין של הקבב של ציון מוצדק. קבב אמיתי, מתובל כהלכה, מעט ורדרד בחלקו הפנימי וחרוך היטב מבחוץ, והבהרט והקינמון המתבלים אותו מזכירים מסעדות ערביות משובחות...''. יובל בלנקובסקי אכל במסעדת שיפודי הגפן את הקבב הכי טוב בעיר
''ביין מרלו אסטייט 2005 ניכרת ההשקעה וההקפדה של יקב תשבי על תהליכי היצור של היין. התוצאה הסופית היא מרלו מרשים, בעל גוף מלא ואופי מורכב ומגוון...''. מבקר היין יובל בלנקובסקי ממליץ על מרלו אסטייט 2005 של יקב תשבי
איזה יין מביאים לארוחת ערב רבת משתתפים? האם קונים סוגים שונים, או מקפידים על יין זהה? מבקר היין יובל בלנקובסקי ממליץ על בקבוקי מאגנום – בקבוקי יין של ליטר וחצי. זה גם מה שהוא המליץ לארוחת הערב של נשיא צרפת ורעייתו
בימי התנ''ך התקיים בעמק האלה הקרב בן דוד לגוליית. היום ממוקמים שם יקבי עמק האלה, ומבקר היין יובל בלנקובסקי לקח זוג חברים ויצא לקרב אנין יותר, שמטרתו להכריע איזה מיינות הקברנה פרנק של היקב הוא המשובח ביותר. דרכים צדדיות
''האשכולות האדומים היו עדיין עטופים בטל הערב הקודם. טעימה של אחדים מהם היא התנסות מעניינת לכל חובב יין. תערובת נעימה של מתיקות וחומציות התערבבה בפי...''. יובל בלנקובסקי בחן את תעשיית היין מקרוב, בסדנת טרואר של יקב צרעה
בין תפוחים לתמרים, רימונים ודגים, עוף ובקר ועוגת דבש, קשה מאוד לבחור את היין שילווה את ארוחת החג של ראש השנה. מבקר הבית, יובל בלנקובסקי, נחלץ לעזרתכם, וממליץ על יין שמתאים לכל אחד משלבי הארוחה. בברכת שנת יינות טובה
לקראת החגים המתקרבים, כדאי לבחון לעומק את נושא היין, להשקיע מעט יותר ולהביא לארוחת החג יין איכותי, שייתן כבוד לאוכל. מבקר היין יובל בלנקובסקי מחלק את היינות האדומים המקומיים לשני סוגים – כבדים ואלגנטיים, וממליץ על מותגים
''כמו קינוח טוב באמת, הפאי היה מתוק מאוד, אך לא מתוק מדי, והמתיקות של הקרמל התאזנה עם המרירות של השוקולד הבלגי המריר המשובח...''. יובל בלנקובסקי וחברו האופה טעמו מאפים מלוחים ועוגות נפלאות בקונדיטוריית לה קוויזין שבירושלים
''מנת העופיון הייתה חגיגית ובעלת טעמים עדינים, והתאימה ליין האדום בעל הגוף הבינוני שהזמנו...''. יובל בלנקובסקי נהנה בדי.גריי שבירושלים משילוב של אוכל טוב, יין משובח והופעות ג'אז. עכשיו מציע הבר 50% הנחה על כל מגוון האלכוהול
''צבעים של סגול וצהוב יצרו מנה מרהיבה, המורכבת משילוב של אורז בר בצבע סגול, קלוי עם פיסטוק, ברוקולי, ותערובת תבלינים...''. יובל בלנקובסקי נהנה בתבלין פעמיים: מהאוכל המצוין של המסעדה, ומחווית הביקור בחנות התבלינים
''רק במסעדות עם בשר איכותי במיוחד אפשר ליהנות מסטייק סינטה עסיסי וטוב. במיטשוס לא אכזבו, והבשר היה עשוי היטב ועסיסי במידה...''. יובל בלנקובסקי התרשם מהכבוד העצום שחולקים במסעדת מיטשוס לבשר שהם מגישים, מהגידול ועד לצלחת
''בסושי שלנו שולבו גזר, פלפל וחביתה בסגנון יפני. את החביתה מטגנים באוסקה במחבת מרובעת יצוקה מברזל, והיא מוכנה להיכנס לרול בתום לא פחות מחמישה-עשר קיפולים.....''. יובל בלנקובסקי הצטייד באוסקה בסלסלת פיקניק לא שגרתית
''ניסינו משהו קצת נועז: אינארי סלמון - ביצי דגי סלמון על מצע של אורז, במעטפת טופו. האיחוד המוצלח הוכיח ששילוב של חומרי גלם טובים ודרך הגשה אסתטית – מוליד מנה מנצחת...''. יובל בלנקובסקי אכל בדומו סושי בר אוכל יפני כהלכתו