יקב בוטיק משפחתי עם המון אהבה ליין ולאנשים. יקב ססלוב הוקם בשנת 1998 בקיבוץ אייל שבדרום השרון ע"י ברי ססלוב. הכרמים של היקב נטועים בהרי הגליל העליון, בגובה כ- 800 מטר מעל פני הים, בקדיתא, צבעון, עלמה ובכרם בן זמרה. מרכז המבקרים של היקב בקיבוץ אייל פתוח לקהל כל ימות השבוע ומתקיימות בו הרצאות, סדנאות ומכירת יין.
יקב בצפת מציע מבחר יינות עם גבינות וירקות בצד.
אורי אקיאן ומשה עמר הם שני חברים, חובבי יין שהחליטו יום אחד להתעמק בתחביבם וללמוד אותו יותר לעומק.
מסעדת תשבי, מגישה מגוון מנות: פסטות, דגים, ארוחות בוקר ועוד ומעוצבת משני חללים המשקיפים אל מטבח המסעדה. במקום ישנם ארונות המכילים את המבחר הרחב של יינות תשבי, ואווירה כפרית ומכניסת אורחים.
בעקבות במחאה החברתית נפתחה המסעדה "ירושלמי" המאפשרת ארוחות ושתיה במחירים נמוכים מהמקובל עם שרות ויחס אדיב.
במסעדה ניתן לראות חיבור בין שני סגנונות הבישול של תומר אגאי ועידן פרץ. ממוקמת ביפו. בתפריט ניתן למצוא צ'יפס עם איולי וכמון, קציצות, בשר, דגים, פיצות ועוד.