"אל מול עיניכם תגיע לשולחן פלנצ'ה שחורה רותחת, ובתוכה רוחש נתח ענקי ומופלא של פריים ריב 700 גרם על העצם, וכמובן שתזמינו אותו מדיום-רייר, לא יותר, כי כך הוא יישאר עסיסי ומלא מיצים גם כשהוא ימשיך להיעשות על הפלנצ'ה בזמן שאתם מפרקים אותו בסבלנות חתיכה אחר חתיכה..." אל מול נוף מרהיב של יאכטות, מפרשיות, גלים ושקיעה, שפרה צח התמסרה בהנאה רבה לפריים ריב העסיסי של ביסטרו 56 שבקניון ארנה הרצליה. מקום חובה לאוהבי הבשר, ולא רק להם!
''בדרך כלל אני זו שבודקת את החידושים, בעוד שהוא נצמד אל המוכר והטוב. הראשונה שהוא בוחר היא זו שהתענג עליה גם בביקורנו הקודם: פטריית פורטבלו עסיסית, ממולאת בבשר בקר..''. שפרה צח ובעלה הגיעו להרמוניה זוגית במסעדת ביסטרו 56
התפריט בביסטרו 56 הוא חגיגה לקרניבורים: זה מתחיל כבר במנות הראשונות, שרובן ככולן כוללות בשר, כמו רול אנטרקוט, כנפיים פריכות, שיפודי פרגיות, פטה כבד, ומנה מקורית ומיוחדת שאהבנו, של פטריית פורטבלו במילוי בשר טחון, עם רוטב יין עשיר.
מורן לידור, השף של ביסטרו 56, הוא איש מצחיק. הכל משעשע אותו ועם הלך הרוח הזה הוא גם נכנס למטבח. אולי זו פשוט גישה בריאה לחיים, אולי נטייה גנטית. מה שבטוח הוא שהנוף הנשקף לעיניו במשך כל יום העבודה, הישר למרינה של הרצליה ולים הפתוח, לא מזיק לאופטימיות.
זה זמן הים, ללא ספק, ואם לא מצאתם ביומנכם הצפוף שבוע פנוי לחופשה על יאכטה, אולי תצליחו לפנות שעתיים לארוחת ערב מול הגלים? או לקפה של בוקר? או לאיזו בירה חפוזה עם אבטיח קר? העיקר שיהיה מול הים.