יירן הוא הבראסרי הבווארי הראשון בישראל - בר מסעדה שמגיש לכם מנות אוסטריות וגרמניות קלאסיות. בביירן תמצאו חוויה בווארית אמיתית: שניצל טוב, פירה עשיר ובירה צוננת שזורמת כמים. השניצל בגודל הצלחת, ומוגש עם פירה ומגוון סלטים בוואריים מסורתיים.
הדסון מציעה מטבח בינלאומי, המשלב תפריט בשרים ייחודי, שמסורת הטיפול בבשר ניכרת בו. התהליך מתחיל בבחירת פרות מבכירות שבשרן דומיננטי ומשוייש, יישון בתנאים אופטימאליים, ופרופורציית חיתוך וצלייה בשיטות ייחודיות. כל זה בנוסף לתפריט מגוון ויצירתי בו כל אחד יכול למצוא את מה שהוא אוהב. ההתמחות שלנו בבשרים חסרת פשרות, נתחי הבשר שלנו מבקר "ישראלי" מובחר. הנתחים מטופלים על ידי הקצב שלנו ומיושנים לדרגת יישון אופטימאלית. היישון נעשה בשיטת יישון יבש ."Dry Aging" קצב התיישנות הנתחים אינו אחיד ולכן מידי יום מוצעים רק הבשרים שהגיעו לדרגת היישון המתאימה. בהתראה מראש ניתן להזמין נתחים מיוחדים. למסעדה חלל גדול וחלוקה לאזור לאונג' ואזור ישיבה מרכזי. תוכלו למצוא פינות אינטימיות על הספות או לבחור בשולחנות שבחלל המרווח. חווייה שונה תתקבל בישיבה בחצר (בקיץ) לצד בריכות המים שבכיכר המרכזית.
מסעדת שף כשרה בשרית של השף מאיר אדוני, ביסטרו מודרני עם נגיעות ים תיכוניות.