מסעדת המעשנה ממוקמת בשרון ונחשבת לאחת מחמש מסעדות מעושנים הטובות בישראל. זיו הבעלים של המסעדה נודע כמסעדן ידוע אשר נחשף לתורת העישון בארצות הברית והמשיך ללמוד ולחקור אותה עד עצם היום הזה. הוא תכנן ויצר יחד עם אביו כלי בישול שונים הנשארים נאמנים לשיטות עישון קדומות, מעשנות במסעדה ובחצר וגריל מיוחד לאירועים מיוחדים. הארוחות במסעדה מוגשות למרכז השולחן ויוצרות חוויה חברתית משותפת והמהנה. ניתן לערוך במקום אירועים פרטיים ועסקיים בהתאמה אישית.
מסעדת ה"מקדש" היא מסעדת בשרים, עם לונה פארק של טכניקות וטעמים שמתאים לחובבי בשר הרפתקנים, לקרניבורים וגם לכאלו שלא. ה"מקדש" בניצוחו של לירן בלו, תגיש בשר בטכניקות משוכללות ומגוונות שיצליחו לשבות את תשומת ליבם ולעורר את בלוטות הטעם של הסועדים! עוד ניתן יהיה למצוא לא מעט גימיקים לחובבי הבשר - כמו אבן לוהטת שתוגש לשולחן ועליה ניתן יהיה לצרוב אישית את נתחי הבשר כך שכל קרניבור קובע את מידת העשייה, מאכלים בניחוח מעושן, וטכניקות מפתיעות נוספות!
מסעדת סושי שמציעה תפריט הכולל רולים, דים סאם, מרקים, סלטים ועוד
מסעדת סושי כשרה, המציעה מגוון רחב של מנות וקומבינציות תוך שמירה על טריות.
חנדל'ה היא מסעדה כפרית ומפנקת הממוקמת במושב גבעת חן. בחנדל'ה תוכלו להתפנק על ארוחות בוקר טעימות, ארוחות צהריים דשנות ועוד תפריט עשיר ומגוון שמתאים לכולם.
טבעל'ה הנה רשת של מזון בריא וטבעוני. בטבעל'ה ניתן ליהנות ממגוון מאכלים יצירתיים וטעימים, כגון: קערות אסאי מיוחדות, לבנה משקדים, סלטים שמוכנים במקום לפי הזמנה, המבורגר ושווארמה טבעוניים ועוד. המקום מציע מגוון אדיר של שייקים בריאים, טעימים ומיוחדים, כאשר שייק הדגל הידוע הוא: איש הברזל. חומרי הגלם בטבעל'ה כוללים מזונות על (קקאו, אסאי, צ'יה, ספירולינה ועוד) ואינם כוללים מזונות מעובדים ומרכיבים מזיקים, צבעי מאכל וחומרי טעם וריח. האווירה היא ביתית, מחויכת ונגישה, עם מוזיקה טובה והרבה מצב רוח.
בית קפה/מסעדה חדש בלב כפר סבא
טמפל בר הינו פאב אירי המציע מעל ל- 70 סוגי בירה שונים מתוכם 21 סוגי בירה מחבית. עם מבחר רחב של בירה, יין ושאר אלכוהול ועם תוספות טעימות כמו צ'יפס ונשנושים איריים אותנטיים.