באטליז סמי ניתן להשיג את כל סוגי הבשרים, טריים ומיושנים, וגם בשר מתובל וממולא, מוכן לצלייה. אטליז סמי מאופיין בקונספט ייחודי, המתמקד בנתחי קצבים תוצרת הארץ, טריים ואיכותיים, המגיעים לחנות המפעל מידי יום.
אליאס מעדני בשר הינה מעדניית בוטיק הממוקמת בלב העיר העתיקה ברמלה. המעדנייה נפתחה השנה על ידי אליאס, מוותיקי העיר, בעקבות חלומו לספר בשר איכותי במעדניית בוטיק. אצל אליאס תמצאו מגוון בשרים ובין המוצרים המומלצים: אנטריקוט, קבב בטחינה תוצרת עצמית, צלעות טלה ועוד. בנוסף, ניתן למצוא מוצרים קפואים וביניהם דגים, פירות ים, פסטלים ועוד. אצל אליאס מעדני בשר תבלינים מכל העולמות וכל הנדרש לעריכת ברביקיו.
"בשר פרימיום" היא ממלכת בוטיק של בשר איכותי תוצרת מקומית, שאותה פתחו שני מגדלי בקר: רן גבעון וחגי גרינבוים (בן ממשיך ב"משק גרינבוים" ). הבוטיק החדש מאובזר בחדר קירור לצורכי התיישנות הבשר, וניתן למצוא שם גם נתחי בשר בודדים וגם נתחי בשר גדולים שלא מוצאים אצל הקצבים. בנוסף לכל הטוב הזה, מתקיימים במשק אירועי בשר על טהרת הגריך והמעשנת. האירוכע מתחיל מסיור במשק ומסתיים באכילת הנחתים המיוחדים!