ניקי רוז הינו ביסטרו בר בצפון תל אביב.
מסעדת סבסטיאן הינה בראסרי ותיק וידוע הממוקם בהרצליה פיתוח. התפריט של סבסטיאן עשיר מאוד ומשלב מגוון סגנונות והשפעות קולינריות שהותאמו לחיך הישראלי ומציע שלל מנות בשריות, מאכלי ים ודגים, לצד פסטות וסלטים. בבוקר מוגשות מגוון ארוחות בוקר דשנות, בצהריים נהנים אנשי עסקים ולקוחות פרטיים מתפריט צהריים עשיר, ואילו בערב מתקיימות בסבסטיאן פגישות עסקיות רבות שנערכות באווירה נינוחה שלצידם מתארחים בה לקוחות שבאים לחגוג שימחה משפחתית, ליהנות מתפריט הערב ומהאלכוהול.
במבנה ארכיטקטוני עתיק ומרתק ביופיו, בין קשתות, חלונות ענק וחללים נושמים, משלבת מרי אבו ג’אבר אוכל ערבי אותנטי בנגיעות מקוריות מהמטבח העולמי. במסעדה- גלריה- “סודפה”- השעון עוצר מלכת והאורחים נהנים ממיזוג תרבויות, מאוכל טוב ומאמנות מקומית באווירה אגדית של המאה ה-19.
מסעדת סנה היא ביסטרו ים תיכוני תל אביב הממוקם בפינת הרחובות מונטיפיורי ורוטשילד. התפריט של סנה הוא עשיר ומגוון ומורכב ממנות מוקפדות ים תיכוניות. לצדן תיהנו מתפריט יינות ואלכוהול משובח וצוות אדיב ומקצועי.
מסעדת ביסטרו צרפתי עם נגיעות אמריקאיות וים תיכוני. למסעדה שירות משלוחים.
האגדה מספרת כי בכיכר חבויה ושקטה, בסמטאות לב העיר תל אביב, שוכנת לה מסעדה קסומה העונה לשם סקוטי ופאץ. זקני העיר מספרים (למי ששואל אותם)כי האווירה הביתית, הכנסת האורחים והשמחה השורה במקום הינם סגולה לחיים ארוכים ומאושרים. היות שנשאלו, ממשיכים הם ומפליגים בדיבור אודות מנות הבשר, הדגים והאלטרנטיבות הצמחוניות\טבעוניות המוגשות במקום. הם מרעיפים שבחים אינספור על הקינוחים אותם מכינים מידי יום בקונדיטוריית המסעדה ונזכרים בערגה בטעמם. אבל למען האמת, עזבו אתכם מסיפורים ואגדות ופשוט באו לאכול וליהנות
המסעדה ממוקמת במבנה עתיק, בה ניתן להנות מהאווירה התל אביבית בשילוב הנופים המרשימים של נמל יפו העתיק והים התיכון. תפריט המסעדה מבוסס על המטבח של דרום איטליה, צבעוני ורענן, בעל השפעות ים-תיכוניות.
מסעדת עזיזה הממוקמת בכרם התימנים בתל אביב מציעה בצהריים תבשילים ביתיים ובערב ישתנה התפריט למתוחכם וגבוה. על הסירים מופקדים דן ארואץ ואביתר מלכה.
מסעדה קטנה ואינטימית עם תפריט מגוון מהמטבח הישראלי בשילוב טעמים בינלאומיים. המקום נמצא במסטה ירושלמית המקנה אווירה מיוחדת, וניתן ליהנות ממבחר יינות ישראלים.
עלמה אירועים וביסטרו השוכנת בלב מזכרת בתיה במבנה אבן קסום וייחודי. בחצר המסעדה, ייהנו הלקוחות מעצי פרי רבים וערוגות פרחים. המקום מייצר אוויריה ייחודית של אוטנטיות כפרית ורומנטית. התפריט בעלמה בנוי ממנות שף יצירתיות מחומרי גלם מושבחים בניצוחו של השף עידו דיין.
עמנואל הינה מסעדת שף חלבית וכשרה הממוקמת ברחוב הירקון בתל אביב, בתוך מלון בוטיק. מסעדת עמנואל מציעה תפריט פיוז'ן ומנות גורמה צרפתיות.
Peacock, גסטרו בר המציע מנות שהן פרשנות שף לאוכל רחוב: צ'יפס, המבורגר, חצ'אפורי גבינת עיזים ובשר סרטנים, חינקלי, מולים, פיצות ועוד. ה-Peacock זכה בתואר הבר הטוב ביותר לשנת 2008 והבר עם האוכל הטוב ביותר לשנת 2009.