מסעדת סבסטיאן הינה בראסרי ותיק וידוע הממוקם בהרצליה פיתוח. התפריט של סבסטיאן עשיר מאוד ומשלב מגוון סגנונות והשפעות קולינריות שהותאמו לחיך הישראלי ומציע שלל מנות בשריות, מאכלי ים ודגים, לצד פסטות וסלטים. בבוקר מוגשות מגוון ארוחות בוקר דשנות, בצהריים נהנים אנשי עסקים ולקוחות פרטיים מתפריט צהריים עשיר, ואילו בערב מתקיימות בסבסטיאן פגישות עסקיות רבות שנערכות באווירה נינוחה שלצידם מתארחים בה לקוחות שבאים לחגוג שימחה משפחתית, ליהנות מתפריט הערב ומהאלכוהול.
סומסה מעוצבת באופן מקבל-פנים עם גופי תאורה מרשימים, מרוהטת בכורסאות עץ נוחות ובשולחנות סעודה מרווחים. ליד הבר של המסעדה מקומות ישיבה נוספים, ובחדר הפרטי – אפשרות לערוך אירועים סגורים.
סטקייה בכפר הינה מסעדה מרוקאית, אותנטית, כשרה למהדרין, השוכנת במושב יערה בגליל המערבי. תפריט המסעדה מציע מגוון בבשרים על האש, דגים במרינאדות שונות וסלטי בית מיוחדים.
הסליק הינו בר מסעדה הממוקם תחת הכרמל ההומה של חיפה. בסליק תוכלו ליהנות מתפריט אוכל משובח, שרקח השף שלומי נבון, הכולל מבחר בשרים, פירות ים, סלטים, כריכים, קינוחים ועוד. בסליק בר מקצועי בו עשרות סוגים של משקאות אלכוהולים. בין השאר ניתן למצוא במקום 56 סוג וויסקי, 14 סוגי בירה, ו 12 סוגי קוניאק. התפריט אף מכיל מבחר גדול מאד של סוגי גי'ן, רום, טקילה, ליקר, אפרטיף, דג'סטיף, וודקה, אניס, שמפניה, יינות לבנים ואדומים ויינות בוטיק.
עוגה צ'אגה הינה קונדטוריה ובית קפה בו ניתן להנות מישיבה על ספות ושולחנות עץ לבנים. תפריט הקונדיטוריה מורכב ממגוון קינוחים מפנקים במיוחד הנעשים טריים בעבודת יד וממגוון ארוחות בוקר, כריכים ועוד. קונדיטוריית עוגה צ'אגה (הותיקה באילת) מכינה עוגות יום הולדת בהזמנה אישית, וכן ניתן לבוא ולבחור ממגוון העוגות שיש בחנות.
מסעדה פבלה מציעה מטבח ים תיכוני בסמוך לנמל אשדוד. מהלך היום פבלה מתפקדת כמסעדה, ובשעות הערב המקום עובר טוויסט ומציע חוויה המשלבת בין מוסיקה, אוכל ואנשים.
פדרו היא מסעדת בשרים כשרה הממוקמת באילת. התפריט של פדרו הוא עשיר ומגוון ומציע ללקוחות המסעדה בשרים איכותיים לצד אווירה ייחודית ושרות מקצועי ואדיב. בפדרו ניתן לערוך אירועים קטנים או ארוחות לקבוצות.
kitchen bar בעיצוב אורבני עם שיק ניו-יורקי, וקולינריה מהטופ של חמישה מטבחים שונים בהשראת חמשת הרובעים בתפוח הגדול
קיטשן בר היא מסעדת ביסטרו מודרנית הממוקמת באזור תעשייה פולג המעוצבת בסגנון אירופאי קלאסי.
קלארו מסעדה במתחם שרונה של השף רן שמואלי.
קליפטו הינה מסעדה כפרית באווירה קסומה אחרת, השוכנת ביישוב המדהים והירוק "ביתן אהרון", ליד כביש החוף. המסעדה משמשת הן כבית קפה קליל לשעות הבוקר עם ארוחות בוקר מפנקות, הן כמסעדה עם תפריט עשיר והן כבר תוסס בשעות הערב והלילה.
קפה יפו נולד מתוך אהבה גדולה לעיר, בה ניגודים וקצוות מתקיימים בהרמוניה מופלאה: הישן עם החדש, היהודי עם הנוצרי ועם המוסלמי, הרוכל עם האמן, הארכיטקטורה עם הרחוב. ההרמוניה המיוחדת הזאת היא שהביאה את אורנה גבעון ובעלה ניר, להקים את קפה יפו, מסעדה כשרה בלב שוק הפשפשים. מהו סוד קסמו של המקום? קשה לדעת... אולי זה מרקם הטעמים המיוחד, עליו אחראית בתה של אורנה, השפית רוני ריבלין (שנמצאת במטבח, בערך מהיום בה עמדה על רגליה). אולי זה המבנה המיוחד, עם העיצוב האקלקטי ורב הסגנונות. אולי אלה ערבי המוסיקה, הופעות, אירועים, עם הזמרים והלהקות השונות, הפורטים על מיתרי הלב, מעומק הבלוז והנשמה, דרך אגן ים התיכון ועד ספרד. אולי אלה סיורי התרבות הייחודיים, היוצאים מקפה יפו לכל רחבי העיר, בהדרכתם המקורית של שחקנים ואמנים. ואולי, אולי אלה כל הדברים יחד, שכמו ביפו, חיים גם כאן, באותה הרמוניה מופלאה. תיהנו.
קפה לואיז הוקם כדי להציע חווית בילוי קולינרית טבעית ובריאה. המנות המוגשות בקפה לואיז מותאמות לטבעוניים, צמחוניים, ללא סוכר, ללא גלוטן וכוללות גם מננות בשריות ודגים. ניתנת חשיבות עליונה לטריות המזון ולהיותו טבעי, ללא חומרים משמרים, צבעי מאכל או תוספי טעם וריח. המנות המוצעות בתפריט של קפה לואיז נבנו תוך מתן חשיבות לערכים תזונתיים בריאים, ומרכיבי מזון סופר-פוד. קפה לואיז שם דגש על אווירה נעימה ובייתית, עיצוב נקי, והמון אהבה.