בקוסקוס של שרית תמצאו אוכל ביתי טריפוליטאי.
מסעדת הקצב מתמחה בבשר אנטריקוט בלבד ומזמינה את הסועדים ליהנות מאנטרקוט מיושן, איכותי, טרי ורך במיוחד המגיע במגוון צורות: סטייק, רצועות, המבורגר וקבב. הבקר במקום מגודל ברחבי הארץ ועובר יישון במרתף היישון במקום במשך 21 יום. השף פרנק אזולאי מגיש לסועדים את מגוון מנות הבשרים על מגש עץ עם מבחר רטבים, סלטי בית, לימונדה טבעית ולחם ריחני וחם שנאפה במקום. וכל זאת במחירים ידידותיים.
הקצב הירוק, המסעדה הטבעונית הממוקמת ברחוב בן יהודה בתל אביב, מציעה מגוון תחלופות למנות המבורגר, שווארמה, נקניקיות ואפילו עראייס. כלל המנות מגיעות אלינו היישר מן הצומח ומתובלות בתיבול ייחודי למקום. בנוסף, ניתן למצוא בתפריט מגוון תוספות וקינוחים.
הרובע השישי הוא ביסטרו צרפתי הממקום בכיכר המדינה בתל אביב. ברובע השישי תוכלו ליהנות מתפריט צרפתי-ים תיכוני המורכז ממנות בשרים, דגים ופירות ים.
טאפאס בר ספרדי אותנטי.
מסעדת הרצל 2 הינה מסעדת שווארמה ועל האש כשרה. התפריט מציע שווארמה איכותית מבשר הודו נקבה, מבחר סלטי הבית, פיתות טריות הנאפות במקום, צ'יפס חופשי, שיפודים, בשרים על האש ומנות אחרונות.
מסעדת בשרים ביבנה. ניתן למצוא בתפריט שווארמה, פרגיות, שניצל ועוד. בנוסף צ'יפס, סלטים, פלאפל ותבשילים. יש אופציה לפיתה או לצלחת.