vong הינה מסעדה ויאטנמית חדשה ברחוב רוטשילד בתל אביב. המסעדה מציעה אוכל ויאטנמי אותנטי בשילוב עם השפעות צרפתיות וסיניות.
מסעדת זאדה מציעה חוויה קולינרית עכשווית. המטבח כולל ארוחו עם נגיעה אישית, אותנטית ומקומית של השף שחר ביטון.
חנינא הינו בר יין וטאפאס במתחם שוק הפשפשים ביפו המציע לאורחיו יינות מיקבי בוטיק ישראלים לצד יינות מכל העולם. בנוסף ניתן למצוא בתפריט דגים, פירות ים וגבינות טעימות ומשובחות.
מטבח איטלקי בניחוח ים תיכוני השואב את השראתו מדרום איטליה. התפריט שמורכב מחומרי הגלם המובחרים והטריים ביותר, ישים דגש על דגים, פירות ים ופסטות תוצרת עצמית. במקום יוגשו מנות בגודל בינוני בחלוקה למנות קרות וחמות, לצד תפריט יינות עשיר. משכימי הקום ייהנו בטרטוריה מארוחות בוקר איטלקיות ייחודיות ופרפרי הלילה יוכלו ליהנות מתפריט יינות עשיר ומאווירה מעוררת חושים.
ימצ'יק הוא דוכן דגים ופירות ים בלב תל אביב.
סניף כיכר דיזנגוף ממשפחת הטאפאס המצליחה "לה צ'אמפה". התפריט של סניף דיזנגוף מציע שילוב של נקניקים, בשרים מיובשים, דגים ופירות ים.
מסעדה חדשה ביפו היפה אשר עוצבה ע"י אמן ישראלי שיצר חלל לאונג' מתוחכם עם ציורי גרפיטי. המנות המוגשות מיוחדות ומשלבות בין אוכל יפני לאוכל פרואני. לאונג' שחור, גרפיטי, ע"י אמן ישראלי מתוחכם וקגואל.
מסעדת מאייר השוכנת בתור מלון עלמה שבתל אביב מעניקה אינטימיות מהרגע הראשון שצועדים לתוכה. המסעדה בניצוחו של אוסאמה דלאל מתגאה בתפריט עשיר של דגים פירות ים וכדי להגדיל את החוויה יש מבחר של יינות שמתאימים לכל מנה באופן פרטני.
מאייר הינה מסעדת דגים ופירות ים. המטבח משלב בתוכו את המסורת הערבית אך עם אינטרפרטציות מודרניות.