במסעדת "שוקולולו" ניתן למצוא אווירה אורבנית צעירה וייחודית המתאימה למקום בו שוכנת המסעדה, שכונת פלורנטין! המסעדה מתגאה במנות גדולות ומפנקות במחירים קטנים ומפתיעים/ גולת הכותרת של המסעדה היא הגלידרhיה האיטלקית המשובחת שקיימת בה, מחלקת הפסטה הייחודית שמוגשת עד לשולחן הלקוח, וטעמים שאין כמותם!
Shi-Shi הוא האוכל רְחוב החדש בעיר, אותו המציאה שגית. שִי-שִי הוא בגדול רול - רול, ממש גדול, ומאוד בריא, שעושה לך זמן טוב.מבחוץ, אורז ומבפנים, כל טוב טרי של: דגים / עוף / טוֹפוּ / ירקות עם רטבים מצוינים. ולא פחות חשוב - בלי אצות כי זה לא סושי.
מסעדת שייטל הינה מסעדת בשרים כשרה למהדרין. המסעדה ממוקמת על ציר ראשי נהריה ראש הנקרה. ניתן לערוך בשייטל אירועים עד 70 איש.
מסעדת דגים ופירות ים בתל אביב עם תפריט הכולל מנות אירופאיות קלסיות עם מנות ישראליות ומרוקאיות.
מסעדת שיפודי אולגה הינה מסעדת בשרים ישראלית אותנטית המציעה בשר איכותי ללקוחותיה כבר מ-1998. בין המנות המוצעות בתפריט של שיפודי אולגה: שיפודי קבב, פרגית, הודו, כבש, חלקים פנימיים שאנחנו אוהבים לצלות על האש כמו שקדי עגל, לב בקר, כבד בקר וטחול ממולא; סטייקים עסיסיים ועוד הרבה אחרים. את המנות הבשריות הנדיבות שלנו אנחנו מתבלים בתוספות מפנקות כמו צ'יפס וחומוס, ואת הכול אנחנו מכינים במקום תוך דאגה לניקיון ולטריות מתמדת. ניתן לערוך בשיפודי אולגה אירועים הכוללים עד 50 מוזמנים.
שלדג הינה מעדנייה ומרכז קולינרי המתמחה בדגים ופירות ים טריים ואיכותיים ושוכנת בקריית טבעון.
מסעדה כפרית כשרה המזכירה באופייה וסגנונה בתי אוכל בפרובאנס של צרפת. מבנה עתיק עם חצר גדולה המיועדת לאירועים. תפריט כפרי חלבי המתמחה בדגים.
ביסטרו, בר מסעדה של קבוצת רעמסס הממוקם בתל אביב. מטבח תל אביבי בו קיים שילוב של הים התיכון, אירופה הקלאסית ואלכוהול.
"שפר ביר גרדן" הינו ביסטרו הממוקם ברמת ישי, ומשקיף על נופו המרהיב של עמק יזרעאל. בתפריט המגוון ניתן למצוא ממנות בשרים עסיסיים ועד פירות ים וגבינות, בתחום האלכוהול, מתגאים בשפר ביר גרדן בכך שהם מגישים בירות ויין טעימים ואכותיים, תוצרת מקומית.