מסעדת אל חאג' אבו חאלד הינה מסעדת בשרים על האש, דגים וסלטים. אל חאג' בעצמו הפך את מסעדת "אל חאג' אבו חאלד" למסעדה מזרחית אותנטית, כשקישט את הקירות בציור קיר מדברי, הציב מנגל גחלים לקפה שחור אסלי והפך את האווירה במקום לחמימה וביתית. השף עבד רוקח במטבח של מסעדת "אל חאג' אבו חאלד" מאכלים מזרחיים משובחים, בהם מגוון סלטים, כמו ג'רג'יר, פאטוש, חציל יווני, לימון, מטבוחה, תבולה, סלסה ובצל. בין המנות הראשונות תמצאו חומוס עם תוספות או בלעדיהן, לבנה כדורים עם זעתר, פטריות, קובה ופלאפל. תוכלו לבחור במרק ירקות או שעועית או לקפוץ ישר לעיקריות המפורסמות של "אל חאג' אבו חאלד", ביניהן גריל מעורב, לבבות עוף, כבד ברוטב בצל וצנובר, סינייה עם עגבניות וצנובר, סטייק פרגיות וקבב כבש. במסעדת "אל חאג' אבו חאלד" ניתן לקיים אירועים בחדר הפרטי (עד 70 אורחים), וגם להזמין שירותי קייטרינג מהמסעדה ל-100 איש.
מסעדת אבו חסן היא מסעדה אגדית שמעבר לאוכל המעולה והאותנטי ולחומוס הנדיר ששמו יצא למרחקים, מהווה שילוב הרמוני בין מזרח ומערב ודוגמא מושלמת לדו-קיום תרבותי
המסעדה מציעה תפריט בשרי עשיר עם מחירים משתלמים.
המסעדה מגישה אוכל מזרחי אותנטי. התפריט העשיר מציע בעיקר מנות בשר ודגים, אך גם אופציות צמחוניות מגוונות. מנת הדגל היא המוחמר- עופיון אותו מכינים בטאבון עם בצל, שמן זית, סומק וצנוברים ומוגש עם פיתה מהטאבון. המנות במחירים סבירים, והשירות אדיב ומחויך.
המסעדה מגישה אוכל מזרחי אותנטי. התפריט העשיר מציע בעיקר מנות בשר ודגים, אך גם אופציות צמחוניות מגוונות. מנת הדגל היא המוחמר- עופיון אותו מכינים בטאבון עם בצל, שמן זית, סומק וצנוברים ומוגש עם פיתה מהטאבון. הבעלים, סאלח גבן, ממליץ גם על מנת הכבש בתנור המוגשת בשבתות בלבד. המנות במחירים סבירים, השירות אדיב ומחויך, וכן ניתן לערוך אירועים במקום.
אבו ראמי היא מסעדת פועלים באזור המוסכים בנהריה, המתמחה בחומוס ובשרים על האש.
מסעדת פועלים קלאסית: על התבשילים אמונה לבנה כהן שמכינה מדי יום מבחר סלטים ביתיים ומנות משתנות כגון מפרום, קוסקוס, תבשילי בשר ודגים ועוד.