מסעדת פסטורי הינה מסעדה טוסקנית הממוקמת בחוף הצפוני של אילת. התפריט של פסטורי מציע מבחר פסטות לפי מיטב המסורת האיטלקית לצד מנות בשרים ומאכלי ים.
איריס לוי, שפית שעברה השתלמויות בארץ ובחו"ל, בעלת קייטרינג גורמה. מפיקה אירועים של ארוחות מיוחדות בבית הלקוח המבוססות על מטבח איטלקי, צרפתי או ספרדי. כמו כן איריס מעבירה סדנאות בישול לקבוצות.
מקום פסטורלי במושב כוכב מיכאל. ניתן לערוך סדנאות אפיה, בישול פסטה. מתאים להרצאות ופעילות חברתית/משפחתית.
מסעדה המציעה סושי וכן מבחר מטעמים: אגרול, מרק דגים, מרק אנטריקוט, מרק עןף, מרק טופו, כנפיים ברוטב ברביקיו ודבש, שיפודי פרגיות, שיפודי אנטריקוט, סטייק אנטריקוט. במקום מוצעות מנות ילדים ומנות עסקיות בין השעות 12:00-19:00. ניתן גם לקחת אוכל בטייק אווי. הנריס מתפקד גם כפאב וכמקום בילוי לכל דבר ועניין, עם בר עשיר, קריוקי, נרגילות ועוד.
זמן אמיתי הוא בית הספר לברמנים הגדול בישראל. ניתן להגיע לסדנאות אלכוהול בהרשמה ליחידים, להזמין סדנא כהפעלה למסיבת רווקות/ים, ערבי גיבוש לחברות, ימי הולדת ועוד. הסדנאות מגוונות וכוללות סדנת אלכוהול, סדנת בירה, ערב וויסקי איכותי, סדנת יין, ועוד.
זמן אמיתי הוא בית הספר לברמנים הגדול בישראל. ניתן להגיע לסדנאות אלכוהול בהרשמה ליחידים, להזמין סדנא כהפעלה למסיבת רווקות/ים, ערבי גיבוש לחברות, ימי הולדת ועוד. הסדנאות מגוונות וכוללות סדנת אלכוהול, סדנת בירה, סדנת קוקטיילים, סדנת יין, ועוד. זהו הסניף החיפאי של בית הספר
בית ספר לבישול בניצוחו של שף אסף לשר
שף פיני אבא מציע מגוון רחב של סדנאות בסגנונות רבים המותאמות לאירועים מסוגים שונים. שף פרטי להפקות מיוחדות המותאמות לצרכי וטעמי הלקוחות
מסעדת שיפודים האשדודית תפריטה מציעה תפריט איכותי ומהנה, החל ממגוון סלטים טריים, לאפות חמות היישר מהטאבון ומגוון מעדנים בשריים הנעשים על גריל הפחמים במסעדה, כמו שיפודי כבד אווז, צלעות כבש, שקדי עגל, סטייק אנטריקוט ועוד ועוד.