מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

חורף סובב עולם

התפוצות מתאפיינות אמנם בתפריטים שונים מאוד המבוססים על רכיבים שונים מאוד, אבל כשזה מגיע לחורף - הדמיון מפתיע. לאורך כל ההיסטוריה התבשלו במדינות שונות, הממוקמות ביבשות שונות, תבשילי בשר וירקות בבישול ארוך, שהונחו בקידרות חרס, על האח או בתנור, לכמה שעות טובות, ולעיתים - לאורך כל הלילה. התוצאה אוניברסלית: בשר עסיסי ורך, מלווה בירקות נמסים בפה, ורוטב לוהט, סמיך ועשיר. מהאוסובוקו האיטלקי, דרך תבשילי הטאג'ין המרוקאי, הטבחה הטריפוליטאית, התבשילים הפרסיים והקדירות הצרפתיות. אתר 2eat סועד את החורף מסביב לעולם