ארבעה תפריטי חורף מפתים ומתכון לאוסובוקו טלה עם בייקון, עדשים ופטריות שיטאקי, של השף עומר מילר מבית פוד ארט
עומר מילר, יד ימינו של ירון קסטנבוים, הוא האחראי על המטבח בבית פוד-ארט, משכנו של הקייטרינג היוקרתי, ושם הוא מדגים איך הופכים סל של חומרי גלם בסיסיים לחוויה חושית מסחררת. כרטיס ביקור עם נער הפלא של המטבח הישראלי
כששואלים שף ישראלי לצד מי הוא חולם לעבוד, התשובה היא בדרך כלל יונתן רושפלד. בחמישי הקרוב יזכה ירון קסטנבוים מפודארט, פיגורה מכובדת בעצמו, להגשים את החלום הזה (שוב) ולבשל עם רושפלד ארוחה שכולה כוכבי חורף: ארטישוק ירושלמי, צדפות במי ים, שקדי טלה ועוד. מפגש של ענקים
SALON DE THE שמתקיים השבוע במתחם פודארט בתל אביב, הוא כולו מתוקים עם אוירה צרפתית: שאנסונים לצד יצירות מופת של השף אלון גולדמן ומארחו ענר דלל מפודארט.
הפעם החלטנו להיכנס פנימה, לתוך הקרביים של המסעדות והברים ולשלוף משם את הכוכבים האמיתיים. מצאנו את המוח והידיים מאחורי המנות הטעימות, אלה שבגללם אנחנו פותחים ארנקים ורשמנו מה יש להם להגיד על האוכל ועלינו. קבלו את ירון קסטנבוים
אפשר לעשות אירוע בכל מקום, אבל יש מקומות שיעשו לכם את האירוע, בהא הידיעה. בין אם אתם פריקים של טבע, או פיינשמקרים עירוניים יש לכם אפשרויות תפורות בדיוק עליכם. ארבעה מקומות שכל אחד מהם, יעשה לכם את זה בדרך שלו.