פורים הגיע ואיתו שתי שאלות מטרידות: כיצד משדרגים את משלוח המנות ויוצרים מארז שכולם ירצו לקבל או להגריל? והיכן ניתן לאכול אוזני המן במילוי מיוחד וגם לבלות בפורים? אספנו עבורכם ארבעה פתרונות לסוגיות אשר מעלה החג
מאפיות וקונדיטוריות, על מראות העוגות העוגיות והקישים המפתים, והריחות המשגעים הנודפים מהן, עלולות לגרום לאובדן שליטה קל אצל כל אחד כמעט, ועל אחת כמה וכמה אצל אוהבי הבצק. לכבוד אלו, הנה ארבע קונדיטוריות משובחות ברחבי הארץ
סופגניות לשומרי משקל, סופגניות על בסיס בצק בריוש, סופגניות מבצק חלב ללא קמח, וסופגניות במילוי ריבת תות קלאסית, גנאש שוקולד, חלבה, ריבת חלב, שוקולד לבן, ואפילו קרם מלבי. לכבוד חנוכה, מיטב הסופגניות, ממיטב הקונדיטוריות
''שוקולד צ'יפס, שהייתה פשוט העוגייה הכי טעימה שאי פעם אכלנו; עוגיות פלורנטין, עוגיות קראנץ' שוקולד בגרסה מיוחדת, שהיו נימוחות ומפתיעות בטעמן המיוחד...''. נדב אבידן יצא למסע קסום בין מדפי הקונדיטוריה לימור מאפים בעבודת יד
בשבועות הקרובים נזנח את הדיאטה לטובת מסיבות סיום, חגיגות קיץ, חתונות ושאר אירועים שפירושם – קיץ. לכבוד כל אותם אירועים משמחים, הנה ארבע קונדיטוריות משובחות באמת. כאלה שבשביל המוצרים שלהן - שווה לשבור את הדיאטה
מקור שמה של העוגייה המסורתית של חג פורים, הוא בשפה היידית, ובמקור האוזניים היו בכלל כיסים. לכבוד החג שתיכף כאן, קצת מידע על אוזני המן, ארבע קונדיטוריות בהן ניתן להשיג אוזניים איכותיות במיוחד, וגם מתכונים
''עוגת התפוזים בשמנת, שלקחנו איתנו לפיקניק, הייתה בעלת טעם מרענן ונעים. איזה שידרוג, הביטו עלינו בהערצה החברים...''. מיה בר זכתה למחמאות לא-לה, כשהגישה עוגות ועוגיות תוצרת הקונדיטוריה לימור מאפים בעבודת יד