כבר אי אפשר להתחייב לדבר. אם ירד עוד גשם וימשיך להיות קר, מחכה לכם המרק בבתי הקפה והמסעדות להלן. אם בכל זאת תחליט השמש שהיא שוב עושה את הכניסה שלה, תוכלו אולי לטעום מהמרק, או לחילופין להתגעגע אליו עד לחורף הבא
בית הקפה של גידי מזכיר לשיר כידן את סרוגים נוסח רמת גן, כשמסביבה יושבים זוגות בדייט או חברות שהתכנסו לארוחה משותפת. אבל גם אם אתם לא מחפשים כשרות, היא ממליצה, מה זה משנה בעצם? האוכל מצוין וזה מה שחשוב
לכבודו של החורף, יש להוציא את התה מהנפטלין. אספנו בשבילכם עשרה מקומות שמציעים חליטות תה מיוחדות שתוכלו להתחמם אתן, ולא, לא מדובר כאן על כוס התה של ההסתדרות, גם לא על כוס התה של הממסד. רחוק מזה – פשוט תה טוב
הזמנו מנה הנקראת ''פאי רועים'', מנה עשירה המוגשת בכלי אליפטי. המילוי של הפאי הורכב מפלפלים אדומים, קוביות חציל, גבינה וחתיכות של ערמונים. אח, איזה טעם של פעם...'' נעמה הלוי מספרת את סיפורו המקסים של בית הקפה של גידי
''כמנת פתיחה קיבלנו פטריות ענקיות, ממולאות בפטריות, בטטה, חציל וגבינת פטה, ברוטב שמנת וחרדל דיז'ון. המנה הייתה מדהימה לחלוטין ומעוררת חושים...''. ריקי אלעזר נהנתה מאוכל ייחודי, המוגש במנות נדיבות, בבית הקפה של גידי
''אחר כך זללנו סלט. נו, סלט. אלא שזה לא היה סתם סלט, זה היה 'סלט גידי'. היו בו גבינת פטה, אגוזים, מקלוני סלק, והעושר הזה כוסה ברוטב ויניגרט אדום...'' עיינה גל גילתה את בית הקפה של גידי, פנינה קטנה בלב רמת גן
פיצוץ האוכלוסין מדי ערב ב''קפה של גידי'' מעיד עד כמה היה חסר מוסד כזה במחוזותינו הרמת-גניים. יש לנו הרבה קונדיטוריות ובתי מאפה, אבל עד לא מזמן, כדי לשבת ולאכול משהו קצת יותר רציני היה צריך לנסוע לשכנות תל-אביב או גבעתיים...
העלם הצעיר שלצידי דווקא לא מתלהב בהתחלה מהרעיון של ארוחת בוקר בערב, כך שאני מזמינה אותה לעצמי, אבל כשהיא מגיעה – שנינו מחליטים בו-במקום שמגיע לה פרס ארוחת הבוקר המקורית והמוצלחת ביותר.