יצאנו למצוא מסעדות כשרות בצפון ששוות את הנסיעה ומצאנו ארבעה מקומות מעולים עם נוף מהמם ואוכל משובח.
הגליל המערבי הוא אזור מרהיב בצפון, אשר הרבה אנשים מדי שנה נוהגים לבקר ולטייל בו. במקום תוכלו למצוא נופים עוצרי נשימה וכן מקומות בילוי תיירותיים בהם כייף לנפוש ולהעביר את השבת, את החגים והמועדים. באזור הגליל תוכלו למצוא בין היתר אטרקציות, תיירות חקלאית, אתרי דת והיסטוריה, אתרי טבע ונוף, מסלולי טיול, לינה, וטיפולים לגוף ולנפש, אך כאן נתמקד במסעדות בגליל המערבי הפזורות בכל האזור.
אפשר לומר שהעונה התחילה, ולפיכך הגיע הזמן לנצל את מזג האוויר הנהדר ולצאת לטיול. הגליל המערבי, כמו תמיד, הוא יפהפה, וגם מציע הרבה מסעדות. כדי שלא תישארו רעבים, קבלו המלצה לכמה מסעדות בגליל המערבי, צאו לדרך!
הגליל הוא אסופת הרים וגבעות המכוסים חורש טבעי ומטעי זיתים, פסיפס מרתק של דתות, עדות ותרבויות שונות. תמצאו כאן תצפיות מרהיבות, נופים מרתקים, בתי נופש קסומים וכמה מהמסעדות המעניינות ביותר בארצנו הקטנטונת
קצרי רוח ניסינו לחכות בסבלנות לערב ראש השנה ולחגים שאחריו. בעיקר היה לנו חשוב לדעת איזו מסעדה תארח אותנו לארוחת החג, מי תפתח את שעריה ומה תציע למבקרים. היה קשה אבל הנה זה: מסעדות שמזמינות אתכם לארוחת ראש השנה
למי שמחפש סיבה טובה לנסוע לצפון – אם זה בגלל הולנטיין, אם זה בגלל שהצפון הוא עדיין האזור הרומנטי ביותר בארץ, או סתם כי התחילה עונת החרציות – הנה ארבע מסעדות משובחות בצפון הארץ, שרק בגללן שווה לקום מהכורסא
''כשהמנות הראשונות הגיעו אפשר היה להרגיש, בכל ניואנס וטעימה, שהשף של הדרל'ה פשוט אוהב את המנות שהוא יוצר. החציל נראה כמו יצירת אומנות: יפהפה ומקופל בתוך מרינדה ארומתית מופלאה...''. מסעדת הדרל'ה. כל מילה נוספת מיותרת
חופשת הפסח מסתיימת בקרוב, אבל הקיץ כבר נותן את אותותיו, וזה הזמן המושלם לצאת להסתובב ברחבי הארץ, ובצפון הארץ – בכלל. למטיילי סוף השבוע, ולמטיילים באופן כללי: הנה ארבע פסגות קולינאריות, שכדאי לעצור בהן בצפון
בראש השנה אנחנו נוהגים לאכול ראש דג, עוף בתנור ושאר ירקות. במסעדות הבאות, תוכלו ליהנות ממטעמי החג, בשדרוגים מיוחדים, כל השנה. חלקן אפילו מציעות תפריט מיוחד לארוחת החג עצמה, למקרה שלא בא לכם לארח. ובברכת שנה טובה וטעימה
השף סיון אמסלם מהדרל'ה, המסעדה הצרפתית שעל גדות אגם מונפורט, מספר מה הזיכרון הראשון שלו שקשור באוכל, מהי המנה האהובה עליו, ועם מי הוא חולם לבשל
לירון החליטה להיות אמיצה ולטעום את זאב הים העברי, ואילו אני, שמרנית שכמותי, הזמנתי אסקלופ וקיבלתי גלילת חזה עוף ממולאת בפטריות ורוטב חרדל. כך גיליתי שגם מנות עם שמות סטנדרטיים עשויות להפתיע, במיוחד כשיושבים במקום לא סטנדרטי כמו הדרל'ה. זאב הים של לירון הגיע שזור ומצופה כמובטח בתפריט והיא פרמה אותו בעדינות וטעמה ממנו בסקרנות מהולה בהתרגשות, בכל זאת, זאב ים...