קחו מקל, קחו תרמיל וצאו לטייל בעמקי הצפון. מזג האוויר נפלא, האזור מלבלב, השדות ירוקים ואולי עוד תזכו לראות כמה מקווי מים יפים שנותרו מגשמי החורף. וכמובן, יש כמה פינות חמד קולינריות מיוחדות באזור ששווה לכם להכיר. במיוחד לעונת הטיולים, ריכזנו עבורכם המלצה על מסעדות מומלצות בעמקי הצפון
מתכננים נסיעה לצפון? בין אם אתם בוחרים לטייל באזור הכנרת, העמקים והגלבוע או להגיע עד לגליל העליון, מומלץ שתכירו אלו מסעדות ישמחו לארח אתכם לארוחה כפרית מפנקת או כזו בטעם גלילי סוחף, מי שוכנת בין שבילי קיבוצים ומי בלב הטבע הירוק. במיוחד בשבילכם ריכזנו רשימה של מסעדות מומלצות בצפון שיעניקו לטיול שלכם טעם טוב
מיטבלים, מסעדת שף כשרה בלבה של ראש פינה, מציעה לכם ארוחה עם מנות איכותיות ומוקפדות, מטבח המשלב חדשנות ויצירתיות עם מטעמים מבית אימא, ועל הכול אמון השף יניב חדד. תושבי האזור ואורחי הצימרים – מוזמנים לעסקית
"הפרגיות של בן זוגי הגיעו מעוצבות בדום מתוח על צלחת מלבנית ולוו גם הם באורז ותפוחי אדמה צלויים. הפרגיות היו רכות, מתקתקות ועשויות במידה המדויקת..." אורלי פרש אזולאי מספרת על אהבה ואוכל כשר במיטבלים
יניב חדד, השף של מסעדת מיטבלים, משלב במטבחו חדשניות ויצירתיות עם טעמים נוסטלגיים מבית אמא. אהבתו לבישול החלה כשהיה מפתח גוף, ומישהו צריך היה להכין לו כמויות של אוכל. וגם, מתכון: צלעות טלה ברוטב קרמל ותפוזים
למי שמחפש סיבה טובה לנסוע לצפון – אם זה בגלל הולנטיין, אם זה בגלל שהצפון הוא עדיין האזור הרומנטי ביותר בארץ, או סתם כי התחילה עונת החרציות – הנה ארבע מסעדות משובחות בצפון הארץ, שרק בגללן שווה לקום מהכורסא
בכל הנוגע למסעדות איכות – המבחר לשומרי כשרות בדרך כלל מצומצם יותר, היצע המנות קטן יותר, ולפעמים צריך לנסוע רחוק בכדי לאכול ארוחה חגיגית וכשרה. לכבוד שומרי הכשרות: הנה ארבע מסעדות איכותיות, כשרות ובשריות, ברחבי הארץ
הם התמחו בבישול, חלמו על עסק משלהם, השקיעו זמן וכסף ומאמץ, פתחו מסעדה – וגילו שזה לא בהכרח מה שסיפרו להם. לכבוד פסח, השפים שאול בן אדרת, ניר צוק, דפנה ברוך ויניב חדד נזכרים איך פתחו את המסעדה הראשונה שלהם
''נתחי הבשר המיושנים, שטבלו במרינדות גאוניות של פירות פסיפלורה, תפוז וג'ינג'ר, קראו תיגר על המטבח שהכרנו והצליחו לרגש ולהפתיע..''. דניאל רום גילה במסעדת מיטבלים שגם כשאתה כבר בטוח שמיצית הכל – תמיד אפשר עוד להתרגש
בחורף נפתחות ארובות השמיים, ובמסעדת מפכים מעיינות המרקים החמים מכל מטבח. פרוייקט החורף של אתר 2eat, שעלה השבוע, כולל מתכונים למאכלי חורף ממיטב המסעדות. הנה כמה מסעדות המגישות מרקי חורף משובחים
יניב חדד ממסעדת השף הכשרה מטבלים בראש פינה מגדיר את סגנון הבישול שלו כ''גורמה לעם'', מדבר על הציור כהשראה, מספר איפה פגש את אשתו ואיזה חלום הגשימו ביחד. וגם בוחר קריירה אלטרנטיבית מעניינת במיוחד