יניב חדד ממסעדת השף הכשרה מטבלים בראש פינה מגדיר את סגנון הבישול שלו כ''גורמה לעם'', מדבר על הציור כהשראה, מספר איפה פגש את אשתו ואיזה חלום הגשימו ביחד. וגם בוחר קריירה אלטרנטיבית מעניינת במיוחד
יניב חדד ממסעדת השף הכשרה מטבלים בראש פינה מגדיר את סגנון הבישול שלו כ''גורמה לעם'', מדבר על הציור כהשראה, מספר איפה פגש את אשתו ואיזה חלום הגשימו ביחד. וגם בוחר קריירה אלטרנטיבית מעניינת במיוחד
שם: יניב חדד.
מקום מגורים: צפת.
מסעדה: מטבלים, בראש פינה. את המסעדה הקמתי עם אשתי, נטע. אני השף והיא קונדיטורית. היא למדה בהולידיי-אין.
לימודים: תדמור.
סגנון בישול: גורמה לעם. ברמה גבוהה אבל לא פלצני מדי. המסעדה היא מסעדת בשרים עם רטבים, זו לא שיפודיה שיוצא בשר נטו. לכל בשר מוצמד פה רוטב. פרגיות ברוטב סילאן וצ'ילי; חזה עוף ברוטב חרדל, דבש ורוזמרין, צלעות טלה ברוטב תפוזים וקרמל. מרקים כמו מרק במבה (חמאת בוטנים עם חלב קוקוס) ומרק ארטישוק ירושלמי. דברים מיוחדים.
עבודות קודמות: היית שף של בת יער בעמוקה; של בת העמק, גן אירועים ביסוד המעלה, שם גם הכרתי את אשתי; בניתים תפריטים כמעט לכל המסעדות בראש פינה, קפה רנה, דאלי, וילה-רוזה, ועוד. אחר כך החלטנו לפתוח עסק עצמאי. היתרון של העסק שלנו, שהוא הכשר היחידי פה. מסעדת גורמה כשרה זה נדיר בארץ.
זיכרון ראשון שקשור באוכל: הייתי מפתח גוף, אז הייתי צריך לאכול הרבה, והייתי צריך ללמוד לבשל לעצמי – פסטות, ביצים וכל מיני כאלה.
אם לא הייתי שף הייתי: בלש.
מנה אהובה: פיצה.
חומרי גלם אהובים: אנטרקוט, הכי טוב שיש.
לעולם לא אבשל: לא כשר.
מנת דגל: צלעות טלה.
מסעדה מוערכת/אהובה: פגודה בטבריה.
השראה: אני אוהב לצייר, והמנות שלי נראות כמו ציור.
חלום: וילה וארבעה ילדים. ושנהיה רשת.
מטבלים
על הכביש הראשי, ראש פינה.
04-6860107
-
שף יניב חדד: הקים את מסעדת מטבלים עם אשתו נטע, קונדיטורית
-
מסעדת מטבלים: מסעדת גורמה כשרה
-
לכל בשר מוצמד פה רוטב. מסעדת מטבלים
-
"אני אוהב לצייר, והמנות שלי נראות כמו ציור"