קבלו את רשימת המומלצות שלנו לעיר הרביעית בגודלה בארץ.
עונת הרחצה כבר כאן אז עבורכם את המסעדות השוות ליהנות בהן לאחר הים.
ראשון לציון היא כבר מזמן לא רק קניונים, פארק שעשועים גדול וחוף ים שווה אלא תמצאו בה סצנה קולינרית אורבנית, צעירה ועצמאית כזו שמתחרה בכבוד באחות הגדולה שצמודה אליה. קפצנו לביקור וחזרנו עם המלצה על מסעדות בראשון לציון שפשוט אסור לפספס!
החום המעיק של הקיץ והלחות הבלתי נסבלת לאט לאט נעלמים להם, ורוח סתווית שמגיעה מהים, בלווי רחשי הגלים הנשברים על המזח, עושה טוב לפנים ובעיקר לנפש. כל שנותר זה לקחת את האנשים שאנחנו אוהבים ולפנק אותם בארוחה במסעדות עם נוף לים. אל תשכחו להזמין מקום מראש!
מסעדות בפארק המדע ברחובות: עסקיות צהריים, פאב לסוף יום העבודה, ארוחת בוקר עם חברים – יש כאן הכול. אספנו בשבילכם כמה המלצות לפעם הבאה שתשבו במשרד ותשאלו את עצמכם איפה כדאי לאכול
"אני מזמינה את מנת הדגל: פילה מוסר ים על פירה חרדל דיז'ון בטפנד זיתי קלמטה, עם עגבניות, לימונים כבושים, אורגנו, תרד ושעועית ירוקה..." אפרת רוזנטל ובן זוגה, ארוחת דגים על חוף הים של ראשון לציון, במסעדת פפה
משנכנס ניסן, נכנסה עונת הרחצה בים. ומה יותר כיף מבירה צוננת בשעת שקיעה מול הגלים? נכון, ארוחה שווה. אספנו בשבילכם מסעדות על הים – כדי שיהיה גם לכם כיף במים
מסעדת פפה בראשון לציון מציעה לקהל לקוחותיה דגים, פירות ים ובשרים באיכות מעולה. המיקום מול נוף הים של העיר יחד עם המוסיקה הספרדית והקובנית והאלכוהול המשובח מבטיחים ארוחה מעולה. גם בחול המועד: ארוחה עסקית
לא רק מותגים: את תוספת הפיצה המרשימה בעולם מצאנו בחופי אוסטרליה לפני כעשור. אז לראשונה נטעמה במחוזותינו פיצה עם עוף, ומאז אנחנו תרים אחר אותו הטעם. בדרך נתקלנו בעוד כמה דברים, הנה לכם תוספות לפיצה שמצאנו כאן
על פיצה אפשר לשים הכול. מתחילים בזיתים, עוברים דרך עוף, אננס ואספרגוס ומי יודע עד לאן נגיע. אבל מה שהכי כיף בפיצה זה שהיא חמה, עשויה מבצק פריך ושמונחת עליה גבינה שעד הרגע בעבעה בתוך תנור בוער. קחו 4 פיצות
"לפתע נכנס לזירה מתמודד נוסף: אספרגוס עם ניוקי בפסטו ושמן זית ומעל כל הפלא מנת דניס. הדג הפתיע בעדינות, בנינוחות ובתחושה הנעימה שהותיר בפה והוא גם זה שלקח את הקופה..." שירלי רחמים, קרב סכינים, פפרדלה, רחובות
למי שלא נוסע השנה לחופשה בחו"ל, ולמי שכן נוסע אבל עדיין רוצה להיזכר בחו"ל גם בארץ, אספנו בשבילכם ארבע מסעדות שיזכירו לכם את הטעמים הרחוקים ויקרבו אתכם למקומות זרים. איטלקי, אירופי, מרוקני או אסייתי – לאן אתם?
"היא הציעה להכיר בינינו. היה לה ברור שזו תהיה אהבה ממבט ראשון. פצצת שוקולד מריר עם מרנג שוקולד נמסה בפה וממלאת את הגרון באושר שאין כמוהו..." שיר כידן על עוגת הטראפלס של פפרדלה ברחובות. וגם פסטות כשרות לפסח
"נועל'ה החליטה לפנק אותנו בקוקטיילים הנהדרים של המקום. האחד דקירי תות אדמדם ומתקתק והשני סאוור מלון קיווי ירוק ומרענן. התאבון נפתח לו בשנית ונזכרנו ברביולי שלשמו התכנסנו...." שרון ינובסקי חוגגת בפפרדלה
רוצים לאכול, אבל בדרך הקלה? אגף המשלוחים של אתר 2eat פורס בפניכם, בסדרת כתבות, את שירותי המשלוחים של מיטב המסעדות בארץ, כולל אפשרות לסווג לפי שם המסעדה, עיר, סוג ובאמצעות מי להזמין. והפעם: מסעדות בשפלה
''מאידך, טורטליני - כיסוני בצק פסטה, ממולאים בגבינת עיזים ובזיליקום, מוקפצים בעדינות בשמן זית, שום ועגבניות. מנה עדינה וטעימה...''. קרן ויזנר בילתה את יום שלישי, פעמיים כי טוב, במסעדת פפרדלה הכשרה שברחובות
למנה ראשונה הוגשו פטריות מוקפצות על טריזי פוקאצ'ה ופסטו. הפוקצ'ה נקלתה קלות על הפלנצ'ה, הפטריות תובלו בעשבי תיבול יבשים והמנה היתה עצומה. עם הזמן הבנו שזו הנורמה בפפרדלה, המנות עצומות. שתי נערות בטרנינג שישבו לידינו, התחלקו במנת פסטה אחת. אין חכם כבעל ניסיון
עם העובדות קשה להתווכח: עם הזמן אנחנו מסגלים לעצמנו מנטליות ים תיכונית. קחו לדוגמא את הפסטה שהפכה למאכל הלאומי החדש, את הסייסטה שתורגמה אצלנו לארוחת צהריים ארוכה ואת חיבתנו המתעצמת ליין. חברו את שלושתם ותקלעו בול לטרנד החדש - הפסטה בר