זה לא שנמאס לנו מבשר, פשוט בא לנו לגוון קצת - יצאנו למצוא 4 מסעדות דגים מעולות.
"במנת הטרטר שם המשחק הוא הפתעה. על הצלחת מונח מעין כדור, עטוף רצועות מנגו בצהוב-כתום. רק עם החיתוך מתגלה הטרטר - דג אריצ'ולה נא קצוץ עם עשבי תיבול..." שפרה צח "עלתה" על סוד ההצלחה של טורקיז תל אביב: מיקום מושלם עם נוף לים הכחול, תפריט שלא מפסיק להפתיע ולהתחדש כבר עשרים שנה ושירות מוקפד
העיר הנפלאה שיש בה הכל: מסעדות רומנטיות בתוך מבנים ארכיטקטוניים, דרך כאלו המציעות אוכל ביתי לפי עדות, יש המציעות נוף קסום לים וכמובן אלו המגישות גורמה עם טוויסט. במיוחד בשבילכם ליקטנו כמה מסעדות מומלצות בתל אביב
"הריזוטו, שהיה אל-דנטה, תובל בזעפרן ובעלים טריים, והורכב כמגדל בלב הצלחת כשבראשו חצי סרטן מהביל שהפיץ ניחוחות ים..." דן תורן חוגג יום הולדת לבת זוגו במסעדת טורקיז שבמתחם סי-אנד-סאן בתל אביב
בימי שמש חורפית כאלו מומלץ לעזוב הכול ולהתחיל את היום בבית קפה על הים. לשבת מול הגלים, לקחת עוד רגע עם הקפה ולהזמין ארוחת בוקר ממש אבל ממש גדולה. הנה לכם המלצות לבתי קפה על הים
אתה אמנם אוכל בורי מטוגן והיא מזמינה שרימפס בגורגונזולה, ובכל זאת תמיד יש מקום לחלוק. אספנו בשבילכם מסעדות דגים ופירות ים – תיהנו, בטוח תיהנו
השף גיא פרץ למסעדות קונפי בחיפה וגספאצ'ו באשקלון מספר על המטבח, על חומרי הגלם, ועל ההשראה שקיבל מאימא. ויש גם בונוס: מתכון לטאג'ין שקדי עגל בשאלוט, סילאן, תאנים, קינמון וג'ינג'ר, בעיטור שקדים קלויים. שיהיה בתיאבון
ובפינתנו החדשה, אנחנו ממשיכים לעדכן אתכם בכל מה שקורה הקיץ הזה, קיץ המסעדות. תפריטי קיץ, מנות מרעננות, חגיגות יין שמחות ועוד – יש לכם תכנונים לימים הקרובים? הנה לכם כמה הצעות שיוציאו אתכם מהבית, בטוח
אולי בגלל פורים, אולי יום האישה, אולי סיינט פטריקס דיי הידוע לשמצה, אולי זה בגלל האביב המתקרב וחג החירות שבא יחד אתו – למסעדות שלנו יש מספיק סיבות להתחיל להרגיש שבא להן להשתולל. קחו כמה המלצות שבועיות
חגיגת אהבה קלאסית מתחילה בבטן, ואין דרך ראויה לחגוג את ולנטיין מארוחה טובה במסעדה טובה. כדי לחסוך מכם התלבטויות, אספנו בשבילכם עוד ארבע הצעות ממיטב המסעדות, תוכלו גם להזמין מקום בקליק והכי חשוב - לחגוג באהבה
"שרימפס בחמאת שום מענגת עם יין לבן ופטרוזיליה, נתחי לוקוס בעגבנייה שטעמם פיקנטי והם נמסים בפה, צלעות טלה בשרניות שבשרן נוח לחיתוך הנחות על כרובית, בטטה, ופלפל שנעשו בתנור..." מקצת המנות שטעמה שיר כידן בטורקיז