"מנה של סלק צלוי עם גבינת פטה על עלי אנדיב ושמן זית הייתה הפתעה צבעונית ומרעננת..." גיא סופר זמרני, מגלה פארק חדש באשדוד, מופע מזרקות מים מוזיקלי ואת ג'י קפה הכשר של השף גיא פרץ
השף גיא פרץ למסעדת קונפי בחיפה, גספאצ'ו באשקלון ואנדיב ו-G Cafe באשדוד, מספר על חומרי הגלם ועל המנה האהובה עליו. יש גם בונוס: מתכון לפסטייה מרוקאית - עלי סיגר במילוי מתקתק של נתחי פרגיות, אגוזים, צימוקים, שקדים וניחוח קינמון.
הראפ היה טעים מאוד, הבצק המגולגל בשילוב הסלמון והגבינה היה נעים מאוד לחיך ונתן הרגשה מעודנת ולא כבדה לארוחת הבוקר
הוגשו לי שתי ביצי עין עשויות ב ד י ו ק כמו שאני אוהבת – הפוכות אבל רק לרגע קט כדי שהחלמון ישאר רך וקטיפתי ואז אוכל בלי שאף אחד יראה אותי (נו, כך קיוויתי) לנגב אותו מהצלחת עם פרוסת הלחם בחמאה.