"שאון חורף" בשיתוף עם רשות הצעירים בירושלים, הוא פסטיבל חורפי שיציע בערבי שני הקרובים סדרת אירועי תרבות מעניינים במוקדים שונים במרכז העיר. במסגרת אלו, נסו סדנת בישול מרוקאי בדארנא, משתה גרוזיני בראצ'ה ועוד ועוד
אחרי שבוע סוער מגיע הזמן להוציא את האף מהבית ואולי לראות קצת שיירי שלג בעיר הבירה. אספנו בשבילכם מסעדות פתוחות בשבת בירושלים, כדי שאחרי שיימסו אנשי השלג, אתם לא תישארו רעבים
ירושלים לא מפסיקה להפתיע עם חוויות חמשושלים אותנטיות ומיוחדות. הפעם נמליץ לכם על הסיורים המודרכים החווייתיים של "ירושלמית" שיוצאים בשישי ובשבת, על שוק האיכרים והאמנים במושבה הגרמנית, ועל מסעדות, כמובן
מרגישים את עקצוצי הווסאבי על קצה הלשון, הצבע הכתום מזכיר סלמון, חולמים על ישיבה נינוחה בתא פרטי שהמלצר נוקש על דלתו טרם הכניסה, הירקות, האטריות והטונה האדומה משבשים את החושים – אספנו בשבילכם ארבע מסעדות יפניות
תל אביבים משלמים שכר דירה מופקע, שומעים דרך קירות הדירה המחולקת את המסיבה של השכנים, נושמים פיח של מוניות שירות ולנצח מסתובבים עם האוטו בחיפוש שלא נגמר אחר חניה. אז מה הכי כיף? להזמין הביתה סושי בתל אביב
יש אנשים שאוהבים סושי ואחרים שלא מסוגלים לסבול את המחשבה על האורז הדביק המגולגל בתוך אצה. לאלו נוכל לומר שמדובר בטעם נרכש – עשוי להיות קשה בהתחלה, אבל אחר כך תתמכרו. איך אתם אוהבים את הסושי שלכם? המלצות
מסעדת סאקורה, חבויה בסמטה קטנה בלב לבה של העיר ירושלים, היא שהביאה לירושלים בפרט ולישראל בכלל את בשורת האוכל היפני. מבין מנות יפניות משובחות הכוללות קומבינציות סושי למיניהן, תוכלו לבחור לכם עסקית נהדרת
מסעדת סאקורה היפנית בירושלים, שהוקמה לפני כשבע עשרה שנים וביססה את מעמדה כאחת המסעדות היפניות הטובות בארץ, מציעה לכם מגוון מנות בארוחות עסקיות, המשתלבות לארוחה יפנית אותנטית, עשירה, ייחודית ואינטימית, באווירה מיוחדת
רוצים לאכול, אבל בדרך הקלה? אגף המשלוחים של אתר 2eat פורס בפניכם, בסדרת כתבות, את שירותי המשלוחים של מיטב המסעדות בארץ, כולל אפשרות לסווג לפי שם המסעדה, עיר, סוג ובאמצעות מי להזמין. והפעם: מסעדות באזור ירושלים
לרגל יום ירושלים בחרנו להעלות על נס ארבעה מוסדות ירושלמיים ותיקים, יפני, כורדי, ספניולי וצרפתי, ממש כמו בבדיחה שחוקה. בעצם, בדיוק כפי שעושה גם ירושלים
אחרי לא-חשוב-כמה מצות מרוחות בשוקולד, הררים של קניידלעך וגלונים של תירוש ורגע לפני מתקפת המנגלים של יום העצמאות, נזדמן לנו חלון הזדמנויות דיאטתי. כדי לא להחמיץ אותו, קבלו ארבע המלצות למנות טעימות ודלות בקלוריות ובשומנים
מי שהביא את בשורת האוכל היפני לארץ וממשיך לקיים אותה בנחישות בירושלים וגם בתל אביב. בועז צאירי