"בימים אלו עושים כאן הרצה למנה המיועדת לקרניבורים מתקדמים – סטייק טי-בון במשקל 450 גרם. הטי-בון הוא נתח על העצם שמשלב שני סוגי בשר, כל אחד ומרקמו האופייני. בצד אחד הפילה הרך יותר, ומהצד השני הסינטה, יותר מוצקה ובשרנית..." שפרה צח מצאה את המקום שמציע את הארוחה הכי ישראלית שיש - מדזו הרצליה פיתוח
כל אחד והעדפה שלו למנת הדגים: מטוגנים, מבושלים, על הגריל או על הפלנצ'ה. במיוחד עבור אוהבי נפלאות הים ריכזנו חמש מסעדות דגים מומלצות מכל הארץ. אין כמו מנת דגים קלה ובריאה ביום קיץ חם
"צלחת אובלית לבנה ועליה כיסוני אינרי שחומים ממולאים בקוביות דג סלמון רכות-רכות ומתובלות בעדינות, בעיטור צרור גבעולי עירית, זנגוויל מוחמץ ותלולית קטנה ומסקרנת של כדורונים בירוק זוהר..." שפרה צח יצאה לבדוק את הקונספט הקולינרי החדש של מסעדת דגים בהוד השרון. הנה טעימה קטנה.