יותר מ-700 בקבוקי יין מכ-30 מדינות צפויים להשתתף בתחרות היין TerraVino , אשר תתקיים זו השנה השלישית ברציפות, במלון ישרוטל באילת. אוהבי היין מוזמנים לבקר, להריח, לטעום, לבדוק ולנסות יינות מישראל ומכל העולם
''מלצרנו החביב העמיס על שולחננו גיוזה עוף וג'ינג'ר ברוטב סויה; שיפודי עוף בטריאקי; קרפ תרד ירוק ממולא קונפי ברווז ועלים ירוקים...''. האוכל במסעדת וונגס גריל באילת הצליח להמיר את חברתה הצמחונית והמאותגרת קולינרית של מרב גת
שף ערן לנקרי ממסעדת וונגס גריל באילת מספר על החודש שבילה על היאכטה, עם הבעלים של רשת ישרוטל, איזה אוכל היה מכין לחבריו בגיל 15, ומה היה אם לא היה שף. ויש גם מתכון, לסלמון ברוטב מיסו מייפל על מצע של אורז שום
הקיץ בעיצומו, עונת התיירות בשיאה, והמלונות באילת מלאים בתיירים, זרים ומקומיים. אם גם אתם הולכים להצטרף אליהם בקרוב – הנה כמה מסעדות שכדאי לכם לקפוץ אליהן
אחרי כמה דקות ב''וונגס גריל'' אנחנו מתחברים לפרשנות הבודהיסטית. האריות שבכניסה גורמים לנו להרגיש מוגנים מההמולה הרוחשת בחוץ ובכל מה שקשור לנימוסי אירוח והסעדה , לא יכולנו לבקש יותר. בכפפות של משי מובילים אותנו אל שולחננו כשברקע מוסיקה אוריינטלית עדינה המכניסה אותנו כהרף עין לאווירה השלווה של המקום