הגעתם נרגשים ויפים לאירוע וישר התבאסתם ששוב קיבלתם קבב עם מקל קינמון בקבלת הפנים? אז בפעם הבאה שאתם צריכים לארגן אירוע משפחתי או עסקי, כדאי שתשקלו אירוע במסעדה, כזה שיעניק לאורחים שלכם אוכל בטאץ' אישי של השף, אווירה אינטימית, שירות לבבי ונוף מיוחד. ריכזנו עבורכם המלצה על מסעדות לאירועים בהרצליה
פרדסים עוצרי נשימה, אוויר נקי והרבה ירוק מסביב – יצאנו למצוא 4 מסעדות לאירועים בשרון וחזרנו מרוצים, המסקנות לפניכם.
אם אתם מעוניינים באוכל ישראלי אותנטי וכשר עם טוויסט עדכני, אתניקה בהרצליה היא המקום בשבילכם.
לפחות פעם ביום צוות האתר שלנו מקבל פנייה או בקשה בסגנון: "איפה אפשר לחגוג עם המשפחה בת מצווה? באיזו מסעדה הכי שווה לחגוג את חתונת הכסף של ההורים? "להיכן לוקחים את כל העובדים כשרוצים לארגן ערב גיבוש?" במיוחד בשבילכם, ריכזנו המלצות על מסעדות לאירועים בשרון, שיש בהן אקוסטיקה לא פחות ממעולה, ישיבה נוחה ומרווחת, חנייה קרובה ולא פחות חשוב אוכל יצירתי וטעים שישאיר אצל האורחים שלכם טעם של עוד
"ההמבורגר של אתניקה, העשוי משלושה נתחים מובחרים וכולל גם פיסטוקים וחצילים, מוגש על פרנה, לחם מרוקאי מסורתי. הבשר היה עסיסי ועשוי היטב, החצילים מוסיפים נימוחות ורכות והפיסטוקים מפתיעים ונותנים איזו קראנצ'יות חביבה..." בזמן שכולם מבלים את אוגוסט עם הילדים, אורית צמח יוצאת עם אבא לדייט אוריינטלי בסגנון ים-תיכוני באתניקה הכשרה בהרצליה פיתוח
"מנה מיוחדת ומעניינת, שמשלבת בחן וחוכמה בין השפעות עממיות ברורות לבין יד יצירתית ודמיון. בתוך מופלטה דקיקה (שלא הייתה משוחה בדבש, למי שדאג) נחו להן חתיכות אסאדו עסיסיות, שהיו רכות ומלאות בטעם, יחד עם טחינה נהדרת..." טל יונאי שרייר מגיעה לאתניקה בהרצליה פיתוח ומגלה מסעדה כשרה ואקסקלוסיבית המשדכת בחוכמה בין אוכל איכותי, חומרי גלם בשריים הנבחרים בקפידה ונגיעות חזקות ומדויקות ממטבחים אוריינטליים-מסורתיים
"מנת צלעות טלה שופעות טעם ו"בשרניות" מאוד, על תבשיל קטן של גרגרי חומוס ועגבניות ולצידן שיפוד ירקות צלויים..." שפרה צח חוזרת לאתניקה הכשרה בהרצליה פיתוח, ומגלה שהתפריט פרץ למחוזות חדשים, שהיצע האלכוהול התרחב, שחדר פרטי לאירועים הושק, שיש שירות משלוחים חדש, והכל עטוף בניחוחות ועיצוב אתני-אוריינטלי, מה שמבטיח חוויה מלאת ברגעים של אושר
"פוקצ'ת לחמעג'ון פריכה עליה היו מפוזרים פתיתי בשר באופן שלא הכביד עליה ולא השתלט על הטעמים הנפלאים והמדוייקים של העגבניות המיובשות והצנוברים שהתלוו אליה..." חגית גרוס בערב בנות קליל באתניקה הכשרה שבהרצליה פיתוח
פעם בארבע שנים זה קורה - חגיגה שכולה כדורגל מקצועי ומירוץ להכתרת הקבוצה הטובה בעולם. הגמר הגדול הולך ומתקרב, וזוהי ההזדמנות האחרונה לחוות את המונדיאל הזה כמו שצריך. הנה המלצות לארבע מסעדות שיעשו לכם את סיום המונדיאל
"הסטארטאפיסט שלי בוחר תבשיל של כתף טלה במילוי בשר טלה, אורז, פיסטוקים, צימוקים שבושלו יחד שש שעות בליווי קוסקוס סגול. רק מהתיאור של המנה בלוטות הרוק מתחילות לעבוד..." ליאור נובו לוקחת את האיש שלה לאתניקה, הכשרה בהרצליה פיתוח
"הלחמעג'ון, סוג של פיתה רכה שנאפתה בטאבון המסעדה, עם בשר טלה וצנוברים מעל. התבלון היה פשוט מושלם, הבשר היה רך ועסיסי והלחם - חלום, אודין אבני נחשפת לטעמים אוריינטליים באתניקה שבהרצליה פיתוח
פסטיבל "אוכלים כשר" נערך בתאריכים 6-22 ביוני 2013 ומציע ארוחות גורמה במגוון מסעדות כשרות ב-79 ₪. בין המשתתפות: גבריאלה, מונטיפיורי ולה בוקה בירושלים, אתניקה וקולומבוס הכשרה בהרצליה ועוד הרבה אחרות. בתיאבון
"'פיצ'וגה' הוא שם חיבה לציפור רוסית קטנה, זוהי מנה שהייתה בעבר חביבה על הצארים שהיו מקבלים את הציפור השלמה. אנחנו קיבלנו שני נתחי חזה עוף רכים מאד וקוביות צ'יפס קראנצ'יות..." גיא סופר, אתניקה בהרצליה
"הוויכוח על מהותו של האוכל הישראלי הוא ישן נושן. שכן, מי החליט ש'לנו יש פלאפל'? מתי בדיוק המצאנו את החומוס? מה זה סלט ישראלי?..." אספנו בשבילכם רשימה קצרה של מסעדות ישראליות. אבל מה ישראלי בעיניכם?
"'שוק טלה וירקות שורש בבישול איטי ברוטב יין אדום, דבש והל על מצע תפוחי אדמה'. כל מילה אמת, פלוס צבע שחום מגרה, טעם מתקתק-פיקנטי ובשר רך שממש נמס בפה..." שפרה צח לוקחת את הגבר למסעדת אתניקה שבהרצליה פיתוח