נעה שחר כתבתנו חובבת הברים, החליטה לקפוץ השבוע למיוז האוס שבפלורנטין וגילתה שכונה לילית שוקקת ובר אינטימי שמצטיין בקינוחי שוקולד
היא חזרה לשולחן ולאדון שכבר ישב עם כוס יין אדום. מסתבר שהוא דאג גם לה. המלצר מזג לשניהם יין מיקב תניה, שהוא יקב בוטיק קטן ואיכותי. הם לגמו בנחת והמתינו למנות הראשונות
בצלחת הגדולה הוגשו כמה סוגי ירקות אפויים- ברוקולי, תפוחי אדמה, קישואים, בטטות ודלעת, ורוטב הרוזמרין היטיב איתם מאד
גם הילדים באל גאוצ'ו הרצליה מקבלים יחס הולם: ארוחת ילדים תעלה 44 שקלים, ויש מגוון של מנות שהבררנים יכולים לבחור ביניהן: המבורגר, חזה עוף, צ'וריסוס, שניצל או ספגטי. מקבלים גם סלט, קינוח ושתיה- בהחלט דרך טובה לחנך את הילדים לבשר טוב עוד כשהם קטנים.