הפעם החלטנו להיכנס פנימה, לתוך הקרביים של המסעדות והברים ולשלוף משם את הכוכבים האמיתיים. מצאנו את המוח והידיים מאחורי המנות הטעימות, אלה שבגללם אנחנו פותחים ארנקים ורשמנו מה יש להם להגיד על האוכל ועלינו. קבלו את איתי רפאלי
מי שהביא את בשורת האוכל היפני לארץ וממשיך לקיים אותה בנחישות בירושלים וגם בתל אביב. בועז צאירי
אבי ראובני, פריק של הים התיכון שבישל כבר על כמה מחופיו מציג את עצמו ונותן מתכון לקבב אלוהי.
השמפניה, אותו משקה אצילי בעל ניחוח השמרים והבועות המתפצחות בפה כמו קוויאר כיכב מאז ומעולם בערב השנה החדשה. בשנים האחרונות תפס המשקה תאוצה גם בשאר הימים: מיין לבן מבעבע זול במסיבות של נערים ועד מסיבות פאר עם שמפנית פרימיום באלפי שקלים לבקבוק. לכבוד השנה האזרחית החדשה וכהצדעה לפנטזיה, קבלו ארבעה קוקטילים קלאסיים, ועוד כמה.
יש המתייחסים לכניסתה של השנה האזרחית החדשה כאל סוג של חגיגה אנינה ויסבו לארוחת טעימות ויש שיביאו אותה בקרחנה לוהטת עם מוסיקה מחרישת אוזניים אבל כולם, יטביעו את הרגע בשמפניה ואלכוהול. מבין ההיצע האינסופי ליקטנו עבורכם כמה ארוחות, כמה חגיגות שלא כדאי להפסיד.
לכבוד סוכות, מציעה יוקו אונו קומבינציית סושי מיוחדת המבוססת על ארבעת המינים.