שף בשקט עם אבי ראובני מטרבין


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

 אבי ראובני, פריק של הים התיכון שבישל כבר על כמה מחופיו מציג את עצמו ונותן מתכון לקבב אלוהי.

אבי ראובני, פריק של הים התיכון שבישל כבר על כמה מחופיו מציג את עצמו ונותן מתכון לקבב אלוהי.


שם- אבי ראובני
מסעדה- טרבין הרצליה פיתוח
לימודים- תדמור
סגנון- ים תיכוני (ספרד ואיטליה)
עבודות קודמות- שף מסעדת טורקיז
שף מסעדת פרנצ'סקה
OPIA- franch resturant (Manhatan New York
Plisse- franzh resturant (Sho New York
Da Plazzuella (Wellva, Spain

מנת הדגל- קבב לוקוס בקונפי עגבניות תמר
לעולם לא אבשל- טעים כמו האוכל של סבתא שלי
השראה- סבתא
חומרים אהובים- דגים, עגבניות ועשבי תיבול
הקהל הישראלי- אנחנו הישראלים לא מאחור, בכל מה שקשור לאוכל ובישול אנחנו מבינים, החומרים המוצעים בשוק עולים כיתה, יש אפשרות להשיג כמעט הכל מכל העולם, כולל המון מוצרים כשרים וכך הקהל שאוכל כשר לא חייב להתפשר.
חלום- שתהיה לנו 'פסיינסה' כמו לספרדים... ארוחה ממוצעת במסעדה בספרד נמשכת 3 שעות, הכל ברוגע.


קבב לוקוס בעגבניות תמר

4 מנות

700 ג' בשר מדג לוקוס נקי מעצמות ועור (בשר נטו מדג שמשקלו 1.300 ק''ג)
300 ג' בצל סגול קצוץ דק מאוד
½ כוס שמן זית
מעט כמון
כפית שום טרי טחון דק
מלח, פלפל שחור (20 ג' ביחד)
100 ג' פטרוזיליה קצוצה דק מאוד

2 קילו עגבניות תמר, חתוכות גס
6 שיני שום שלמות
שמן זית
מלח גס

1. קוצצים במעבד מזון את הדג ( לא יותר מדי קצוץ)
2. מערבבים את הדג הקצוץ יחד עם שאר החומרים ושומרים במקרר כמה שעות (גלטין הדג ושמן הזית יגרמו להתאחות התערובת)
3. בעזרת הידיים טבולות במעט שמן זית יוצרים צורות קבב. מכניסים למקרר לזמן קצר עד ההנחה על הגריל (לא להשאיר בחוץ, הקבב יתפרק)
4. מכינים את הרוטב: מערבבים את העגבניות, עם השום ושמן הזית, ממליחים. מניחים את הקבב על התבנית המשומנת, שופכים מעל את רוטב העגבניות, עוטפים ואופים בתנור חם 200 מעלות 30 ד'.
מגישים חם, עם טחינה ולחם לבן או אחיד, טרי.

טרבין
ברקת 5, הרצליה פיתוח
טלפון 09-9562117