שף בשקט עם איתי רפאלי מתהל


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

   הפעם החלטנו להיכנס פנימה, לתוך הקרביים של המסעדות והברים ולשלוף משם את הכוכבים האמיתיים. מצאנו את המוח והידיים מאחורי המנות הטעימות, אלה שבגללם אנחנו פותחים ארנקים ורשמנו מה יש להם להגיד על האוכל ועלינו. קבלו את איתי רפאלי

שם: איתי רפאלי

מסעדה: תהל

עבודות קודמות: פסטיס

לימודים: תואר ראשון במדעי המחשב ומתמטיקה

סגנון: ים תיכוני

מנת הדגל :זרזואלה - מיקס פירות ים על בסיס שמן זית טימין רוזמרין ופלחי לימון

לעולם לא אבשל: בני אדם

השראה: יום טוב, אוירה יצירתית, חברה טובה ושוק הכרמל

חומרים אהובים: טימין, ציר שרימפס

הקהל הישראלי: לומד ונפתח לטעמים חדשים וזה מתבטא גם באוכל וגם ביין

חלום: ..........

תהל
נחלת בנימין 30, תל אביב
טלפון 03-5168410