הרצאות על גבינות ומוזיקת ג'ז. טיול ג'יפים וטעימת יינות קינוח. סדנה להכנת גבינה ביתית והרצאה על יינות מבעבעים. בסוף השבוע הקרוב יתקיים בפונדק רמון שבנגב סופשבוע גורמה של גבינות ויין. הפינוק המושלם לתחילת החורף
''התיאוריה הופכת לפרקטיקה אל מול עינינו המשתאות: יניב מרוקן מח מעצמות להכנת רביכה, צולה על הפלטה מדליוני פילה, וחולק איתנו טיפ...'' בארבע שעות של סדנה בלגעת באוכל, למדה מיכל שי על בשר יותר ממה שידעה אי פעם
רוצים להיכנס למטבח ולא יודעים איך? מתים לבשל ארוחה רומנטית, אבל בקושי מצליחים להרתיח מים לקפה? סדנת בישול לרווקים של פורשף תלמד אתכם את יסודות הבישול הפשוט והבסיסי. מכאן ועד ארוחות גורמה הדרך קצרה
מחפשים תעסוקה לילדים בחגים? סדנאות הבישול של רשת ספייסס מספקות לילדים חוויה מלאת כיף ואתגר, שלא רק שהן מעסיקות אותם לשעתיים– הן גם יוציאו אותם בשלנים, כאלה שלהוטים לעזור במטבח, ואפילו תורמים רעיונות
בבית אבן מדהים בעין כרם הוקסמה קרן ויזנר מסיפורים על השוקולד, למדה להכין טראפלס, בראוניז וממתקים על מקל, התענגה על התוצרים, מעשה ידיה להתפאר, ויצאה מדיפה ניחוחות מתוקים. נחשו איזה שיר התנגן ברדיו בדרך חזרה?
מדוע האמינו בני המאיה שמוצא האדם הראשון מקלח תירס? מה ההבדל בין נאצ'וס, טאקוס ואנצ'ילדס? וכמה שימושים, למען השם, אפשר למצוא לטורטייה? שפרה צח עברה שיעור מקיף על אוכל מקסיקני במסעדת קבלרוס שבתל אביב
דים סאם נראים אולי כמו הגרסה הסינית של קרפעלך, אבל העבודה עליהם דורשת זמן, מיומנות וסבלנות. בשם הדיווח הנאות, עבדה קרן ויזנר בפרך, לשה בצק, מילאה כיסונים וצבטה צורות, וכל זה בשישי בצהריים. היה מה-זה כיף
עבור יעל מילשטיין, המקימה של ''שוקולדה'', שוקולד הוא כמו חבר, מאהב, בן זוג. בסדנת שוקולד זוגית בת חמש שעות, למדו מיכל שי ובן זוגה להכין גנאש, לעשות טמרפינג וליצור פרלינים וטראפלס, וגם כמה דברים על אהבה
על הסדנא ניצחה ביד רמה דפנה דריאל, גבנית שלמדה בברזיל את רזי המקצוע ומטפחת כיום את חנות הגבינות הקטנה של ספייסס, הכוללת מגוון גבינות ממחלבות מעולות בארץ ובעולם...
סדנת גבינות היא חוויה לחיך וגם אפשרות להציץ לעולם המרתק של ייצור גבינות. הסדנא של חוות העזים בר הרוח כוללת גם סיור בפרוייקט האקולוגי של הר הרוח ובדיר הסבר מקיף על סוגי הגבינות השונים. חוויה מעולם אחר...
אם יש טעם יחיד שיכול לתאר ילדות ישראלית זה כנראה טעמו של המשמש בתחילת הקיץ, מבשר את בואם של החופש הגדול, החמסינים, פירות הקיץ וכמובן, ליגת הגוגואים השכונתית. כמה מלים על הפרי הכתום שמתחיל כעת את העונה ושלושה מתכונים מנצחים...
ב''SPICES כלים וטעמים'' חוגגים את שבועות בקרנבל שיימשך יומיים עם גבינות בוטיק, יינות משובחים, מוסיקת עולם, מאפים מיוחדים, שמני זית, מאהל בדואי, סדנאות גיבון עם דפנה דריאל ומבצעים ומתנות בפורמג'רי. מומלץ להתעדכן
כבר שנים שרשת אל גאוצ'ו היא שם שני למומחים בבשר. כעת הם גם מלמדים את המתעניינים איך לעשות את זה לבד בבית. סדנת בשרים למתקדמים
נעמה הלוי כתבתנו, הצטרפה הפעם לסדנת הטעימות האסיאתית של השף דרור שושן ב"לגעת באוכל" וחזרה עם צרור טיפים והמלצה חמה
אחת לשבוע, בערב, מתקיימת במטבח של המעדניה הכי מקסימה בגוש דן, סדנת בישול. רוני ומוטי, בעלי המקום ובני זוג, מתארים את סדנאות הבישול שלהן כבילוי אינטימי ומפתיע. כתבתנו יצאה לבדוק מה עומד מאחורי ההבטחות וחזרה נרגשת
מי הגאון של שושי שטיינוביץ, הכוהנת של בישול הגורמה מוקפד הקלוריות? קראו ותגלו ויש גם מתכון למאפה שכבות בשר וחצילים קלויים, עם כל הטיפים שיחסכו לכם קלוריות יקרות בלי לקלקל את הטעם
הערב הראשון של סדנת בישול פירות ים עם השף איל לביא, היה ערב קסום. משתה חגיגי ומיוחד, שנמשך ברוגע ובנעימות והפך לבילוי של למעלה מחמש שעות. כשהקסם נגמר, נזכרנו באושר שהמשתה הפעם יימשך יומיים
נעמה הלוי, צמחונית בארון, הצטרפה לסדנת הבשר המעשית של ''פודסטפס סדנאות בישול'' ונזכרה מה טוב בחיים
פרט לנטיעת עצים, מנהג החג הפופולארי ביותר בט"ו בשבט, הוא אכילת פירות יבשים. מקורו של המנהג בגלות, כשלא ניתן היה להשיג את פירות ארץ ישראל טריים. בשפע של היום, נותר רק להתלבט בין קרמבולה מיובשת לג'ינג'ר מסוכר
הערב נפתח בסבב בו התבקשו המשתתפים לספר מהו המאכל שלא יאכלו לעולם. הדבר היחיד שיכולתי לחשוב עליו היה מקקים. גם השף שיתף אותנו במוצר שאינו מסוגל אפילו להסתכל עליו. השף שלנו, מתברר, לא סובל אבוקדו
מה עושה דיאטנית באיטליה? מחפשת פטריות כמהין, מבקרת במפעלי שוקולד, טועמת פסטות ומלקקת גלידות. רק לא סופרת קלוריות
סופגניות הן מסתבר, מאכל חוצה גבולות, שאוכלים בכל רחבי הגלובוס, ללא הבדלי דת, צבע ולאום. אוסף מתכוני סופגניות מכל העולם
מסבא עזריה, הפלאח האגדי, למד דרור אשל שזיתים כובשים עם הנשמה ונותנים לכל זית הרבה אהבה וכבוד. טור אישי במיוחד על תהליך מסיק הזיתים וכבישתם כולל הסברים מדויקים לכל שלב, למי שחולם לנסות בבית
השף ניר דגן מבאר אחת ולתמיד מהו פיוז'ן ומוסיף מתכון לסביצ'ה סשימי בטורטיות של נורי
נכון שגם השוקולד תרם לעניין, אבל הסדנה עברה במתיקות גם בזכות גולי. האיש שופע קסם, בעל ידע עצום ורקורד מרשים במיוחד בתחום המטבח בכלל והמתוקים בפרט. הוא תרם המון ידע וטיפים מניסיונו האישי וענה על כל שאלה