"באו בקר, פטריות ובצל ירוק, המזכיר בצורתו סופגנייה קטנה וחיוורת, עשוי בצק עבה, וממולא במילוי מצוין בטעם של תבשיל קדירה...". מיכל זמרני ניסתה לקיים פגישת עבודה במסעדת דים סאם. זה לא הלך: חווית הבילוי פשוט מוצלחת מדי
למי ששומר כשרות גלאט, אבל מחפש את הגיוון הקולינארי, מציעה מסעדת פיקנסין שבני ברק תפריט אסייתי עשיר, הכולל מגוון מרקים, סושי, מנות בשר ועוף, ירקות, נודלס ועוד. בצהריים, ניתן לקבל ארוחה עסקית, במחיר 55 או 70 ₪
בעוד שבוע נחגוג את יום העצמאות, יום המנגל הבינלאומי, ונצא לעשות על האש ברחבי הארץ. אבל אולי השנה, במקום להתלכלך מפחמים ולשרוף נתחים על הגריל, פשוט תצאו למסעדת בשרים טובה? הנה עשר מסעדות בשרים משובחות ברחבי הארץ
''על קדרתי מונחים נתחי בשר יפים וגדולים, במרקם רך כחמאה, בטעם דומיננטי, עשירים בניחוח וטעמי לימון ורוזמרין....''. בבית של רפא התמכר דניאל רום לתחושת פתיחות מרעננת, ולביטחון שבידיעה שמה שלא יחליט - יהיה טוב
"לצד המרק הזמנו גם פלטת מתאבנים ליחיד, בה הוגשו אגרול, בייבי ריבס, שרימפס מטוגן בבלילה עם שומשום ודמפלינג. כולם פריכים ועשויים במקום....". במחווה לחגיגות של ימי ילדותה, יצאה מיה בר לאכול במסעדת הסינית האדומה
ביום חמישי הקרוב, 1 במאי, ייחגג יום הפועלים הבינלאומי. בעבר, ציינו ארגוני עובדים יום זה בהפגנות סוערות, תהלוכות או חופשות ארוכות. היום, תוכלו לקחת ביום זה חופשה, ולציין אותו בארבע מסעדות פועלים נבחרות, ברחבי הארץ
מסעדת השף טרין, הממוקמת ביבנה, מציעה באמצע השבוע, בשעות הצהריים, ארוחות עסקיות הכוללות מנה ראשונה ושתייה קלה במחיר המנה העיקרית. טווח המחירים נע בין 49 ל-89 ₪. תמורת 12 ₪ נוספים, אפשר להתפנק גם עם קינוח
''הראשונה שלו, אינבולטיני חצילים, כללה ארבעה גלילים של חציל קלוי במילוי גבינות עיזים ובזיליקום עם רוטב יוגורט וגבינת פטה, עם רוטב עגבניות טעים ועשיר...''. שפרה צח הרחיקה עד נתניה, כדי ליהנות מהאוכל של מסעדת פומודורו
חופשת הפסח מסתיימת בקרוב, אבל הקיץ כבר נותן את אותותיו, וזה הזמן המושלם לצאת להסתובב ברחבי הארץ, ובצפון הארץ – בכלל. למטיילי סוף השבוע, ולמטיילים באופן כללי: הנה ארבע פסגות קולינאריות, שכדאי לעצור בהן בצפון
''הסטייק היה רך ועסיסי והתרד המוקרם היה מעדן חלומי. מעריצי התרד למיניהם, ממש כמוני, יגלו כי גם מנת תרד יכולה להיות מפתיעה...''. ריקי אלעזר, שציפתה לפאסט פוד, הופתעה לטובה מאיכותה של מסעדת ראנץ' האוס בר בורגר באילת
הם התמחו בבישול, חלמו על עסק משלהם, השקיעו זמן וכסף ומאמץ, פתחו מסעדה – וגילו שזה לא בהכרח מה שסיפרו להם. לכבוד פסח, השפים שאול בן אדרת, ניר צוק, דפנה ברוך ויניב חדד נזכרים איך פתחו את המסעדה הראשונה שלהם
אחרי שנגמר ליל הסדר, ושאר ארוחות החג גם הן מאחורינו, עדיין נשאר חול המועד, והרצון להקדיש אותו לזמן איכות עם הילדים. הנה ארבע מסעדות ברחבי הארץ, בהן תוכלו לבלות עם הצאצאים במהלך חול המועד. בחלקן יש הפעלות מיוחדות
''נתחי הבשר המיושנים, שטבלו במרינדות גאוניות של פירות פסיפלורה, תפוז וג'ינג'ר, קראו תיגר על המטבח שהכרנו והצליחו לרגש ולהפתיע..''. דניאל רום גילה במסעדת מיטבלים שגם כשאתה כבר בטוח שמיצית הכל – תמיד אפשר עוד להתרגש
קינוחי פסח הם לא רק עוגיות בוטנים חיוורות, עוגיות קוקוס תפלות או עוגיות קמח מצה עבשות. פסח הוא עונת הפריחה של עוגות מוס נהדרות, טראפלים מענגים ומרנגים לתפארת מדינת ישראל. מיטב הקונדיטורים בארץ תורמים מתכונים
לצאת למסעדה יכול להיות כיף, אבל לפעמים – כיף עוד יותר להישאר בבית, או בעבודה, ולתת לשף, או לאוכל שלו, להגיע עד אליך. זה בדיוק מה שמציעים בקייטרינג של אוסלנדר: ארוחת עסקיות מעשה ידי השפית מיה, במחירים מצחיקים
במצרים אמנם היינו עבדים לפרעה, אבל העובדה שאנו מציינים את זמן חירותנו מדי שנה בפסח – אינה סיבה לחזור לתקופת העבדות. במקום לעמול במטבח לקראת ליל הסדר וחול המועד – הנה ארבעה מקומות בהם ניתן להשיג אוכל לחג, מוכן וכשר
''מבחינתי, הכוכב של הערב: נתח פילה של 300 גרם, שמשודרג מאוד בזכות כיסוי של חזה אווז ורוטב פיקנטי ויוצא דופן של יין לבן, עגבניות שרי וזיתים שחורים...''. שפרה צח הופתעה לטובה (מאוד לטובה) ממסעדת טאבולה שבהרצליה
זה שבכל ליל סדר, לא חושב מאיזה עדה, ישחו במרק העוף הקניידלך, אותן כופתאות אפרוריות מקמח מצה - לא אומר שאי אפשר לשחק איתן. לכבוד פסח, מציעים ארבעה שפים את הגרסה המשודרגת והצבעונית שלהם לקניידלך המסורתיים
במסעדת שמש שבעין יעקב ניתן ליהנות, בהזמנה מראש, מארוחה זוגית מלאה ב-120 ₪. ההזמנה כוללת שישה סוגי סלטים, שתי מנות עיקריות מהמטבח הכורדי, שני סוגי אורז לבחירה, קפה/תה ומשהו מתוק. תקף בהצגת קופון. הנוף - בחינם
פסח כבר נראה באופק, וזה הזמן למצוא מתכונים לשפע ארוחות החג הבאות עלינו לטובה, לגזור מהם רשימת קניות, ולצאת לקנות את המרכיבים העיקריים, קרי – הבשרים. בכדי לקבל את המוצר הטוב ביותר – הנה ארבעה אטליזים המתמחים בבשר
''טבעות קלאמרי מטוגנות, ברמת שלמות נדירה. הציפוי היה פריך ומתפצח ואילו הקלאמרי רך ועדין. לצד המנה הוגש רוטב יוגורט, נענע ושום שהשביח אותה אף יותר...''. אדווה גן סתיו התרשמה עמוקות מהאוכל במסעדת באבאי. וגם מבעל הבית
''אני העליתי ברשתי אטריות ביצים עם רצועות בקר, ירקות ירוקים ואגוזי קשיו - מנה כיפית מאד, עם משחק טעמים מעניין, אשר מגרה את החיך...''. ניר בר לב הבריז משיעור והלך לאכול במסעדת סטריט פוד בראשל''צ. היה שווה כל רגע
רשת המסעדות יטבתה בעיר, המביאה את איכות הטעם והטריות של המשק, הכפר והקיבוץ אל לב העיר, מציעה עכשיו מבצע לגולשי אתר 2eat: 1+1 על ארוחה הכוללת מנה ראשונה, עיקרית לבחירה, קינוח וקנקן שייק טבעי. תקף בהצגת קופון. לחץ להצגת קופון
אלכוהול משובח ניתן למצוא בברים, פאבים, מועדונים ומסעדות גורמה. זה יכול להיות יין בוטיק משובח, ויסקי מיושן, קוניאק או ברנדי איכותיים, ועוד. הנה ארבעה מקומות השמים דגש על נושא האלכוהול, אבל מנקודות מבט שונות
''עבורי אסאדו בטעם שום, וליריב סטיק פרגית. מנות גדולות מאוד, מריחות נפלא, והטעם – מעדן. עכשיו כבר אין לי שום ספק שהשיר ''אם יש גן עדן'' נכתב על המקום...''. נדב אבידן גילה את גן עדן ברמת גן: מסעדת אמצע הדרך במכבים