העונה החמה לפנינו. קרטיב, אבטיח ותירס חם הולכים טוב תחת השמש החמה ובילוי בחוף הים. אבל אין כמו לשבת במסעדה ממוזגת, נקיים ויפים, עם תצפית לגלי הים הכחול. הנה כמה המלצות למסעדות כשרות היושבות על קו החוף שיספקו לכם חוויה טעימה עם נוף מהמם
אוליב ליף תל אביב - מסעדת הדגל הכשרה של מלון שרתון, בניצוחו של השף צ'רלי פדידה, מציעה תפריט המשלב בהרמוניה בין המטבח הצרפתי למטבח הים תיכוני, עיצוב בוסתני, מוזיקה נעימה לאוזן, אווירה רומנטית, שירות יוקרתי וכל זאת מול נופו המהמם של הים התיכון. בין המנות שתוכלו להזמין: קרפצ'יו פילה בקר, לברק במרינדה, שקדי עגל, חזה מולארד, סינטה עגל חלב ועוד.
ראנץ' האוס אילת – בחופשה הבאה שלכם באילת, כדאי לכם להזמין מקום למסעדת הבשרים הכשרה והמעוצבת בסגנון אמריקאי השוכנת בלב טיילת רויאל ביץ' על חוף ימה של אילת. המסעדה היוקרתית מתמחה בהגשת מנות בשר משובחות וייחודיות. הבשר נבחר בקפידה רבה והינו באיכות גבוהה ולפי משקל. המלצת השף: צלע בקר עם עצם, מנה עשירה בטעמים, עסיסית וייחודית למקום. בין המנות תמצאו גם נתח פריים ריב צלוי בתנור, צ'ילי בורגר, צלעות כבש ועוד התפריט ארוך.
נמסטה אשדוד – מסעדה הודית אותנטית השוכנת במתחם "ארמונות לה מומוניה" על חוף ימה של אשדוד. המסעדה מציעה חוויה שכולה הלל למטבח, לתרבות ולסגנון ההודי. על המנות שוקדים מומחים מהודו, המציעים אוכל הודי עשיר בניחוחות וצבעים עם בריזה של הים התיכון. טעימה קטנה: לחם הודי – נאן, צ'יקן טיקה מסאלה, קארי בטעמים, ברייני ירקות ועוד שלל מנות הודיות מסורתיות .
לחם בשר תל אביב – המסעדה מציעה לאורחים להנות מחוויה בשרית איכותית ותפריט המתבסס על מרכיבים טריים וטעמים משובחים הנוגעים בכל החושים. חלל המסעדה מאפשר ישיבה נוחה עם נוף לגלי הים המתנפצים על המזח. במקום ניתן להנות מבשר טוב ולחמים משובחים הנאפים בטאבון המסעדה. בין המנות המוצעות: לחמעג'ון כבש, סנייה טלה וצנוברים עם עגבניות, פילה בקר לפי משקל, בשר חצילים ואורגנו, ועוד רבות אחרות.
לה ביפטק נתניה – על טרסה יפיפייה עם נוף פסטורלי המשקיף לים שוכנת לה ביפטק, מסעדת בשר ודגים כשרה. על המטבח מנצח שף מדרום אמריקה כך שלפניכם חוויה קרניבורית מובטחת עם דגש על חומרי גלם איכותיים. בין המנות המומלצות ניתן למצוא: חזה אווז, אנטריקוט, פילה בקר, סלט סלמון מעושן, צלעות טלה, לשון עגל עם פטריות ועוד.
הירקון 99 תל אביב – מסעדת הדגל של מלון דן תל אביב, מציעה חוויה נעימה ורגועה, עיצוב קלאסי ואווירה רומנטית עם תצפית לים הכחול המהמם ביופיו. התפריט מתבסס על חומרי גלם מקומיים, עם נגיעות אישיות של השף ההופכות כל מנה למיוחדת ומפתיעה. ומה בתפריט? טרטר טונה אדומה, רביולי דלעת בטטה וכרישה, לוקוס מאודה, אנטריקוט טלה צלוי, כבד אווז בגריל וכו'.
היקב נתניה – המסעדה שוכנת בטיילת נתניה ומציאה לסועדים אווירה של חלום ליל קיץ ליד הים. עיצוב המסעדה בצבעים פסטורליים ונופו היפיפה של הים יוצרים תחושה של רוגע ורומנטיות. המסעדה מציעה תפריט לאניני טעם המורכב ממנות חלביות ודגים, בין המנות המומלצות תמצאו תבשילי דגים, אצבעות דניס בפנקו, פוקצ'ת סלמון, פתאי תאילנדי, בורגר חלומי ועוד הרשימה ארוכה.
ביסטרו 56 הרצליה – מסעדת גורמה כשרה המציעה חוויה קולינרית ענוגה וטעימה יחד עם תצפית לנוף מרהיב ועוצר נשימה של המרינה – יאכטות, מפרשיות, שקיעות מרהיבות ושחפים דואים מעל. מטבח המסעדה פתוח לעיני האורחים ומציע תפריט בשרי עם השפעות ים תיכוניות. אפשר לטעום קרפצ'יו סינטה בלאק אנגוס, עלי פילו ממולאים בבשר בקר, כבד אווז חם, פילה מוסר ים, דואט צלעות טלה ושיפודי אנטריקוט ועוד הרשימה ארוכה.
ראנץ' האוס ים המלח – מול נוף עוצר נשימה שרק הטבע יודע לייצר, במקום הכי נמוך בעולם, ממוקמת מסעדת היוקרה הטובה באזור. המסעדה, מעוצבת בסגנון המסעדות האמריקאיות, מתמחה בתפריט בשרים משובחים לצד תוספות, סלטים וקינוחים טעימים. המטבח הפתוח מציע לאורחים שלל מנות, כגון: כנפי עוף פיקנטיים, קרפצ'יו סירלוין בפסטו ועשבי תיבול, פילה דג בנוסח קייג'ין וכמובן צלע בקר עם עצם המומלצת מאוד.
-
אוליב ליף עם נוף פסטורלי לים
-
ביסטרו 56 במרינה הרצליה
-
לחם בשר תל אביב
-
מסעדות חוף כשרות