"לוקוס מאודה, רך ומתובל בצורה הולמת, עטוף במעטפת של פרוסות דקות של זוקיני ירוק על מצע איולי שקדים, אספרגוס ומחית אפונה צעירה..." שירלי רחמים באווירה הקלאסית של מסעדת הירקון 99 שבמלון דן, תל אביב
"חובב הבשרים זוכה במנה עונתית ומיוחדת של צלעות טלה אדמדמות עם ארטישוק וירקות צלויים, וחובבת הדגה מתכבדת בפילה לוקוס עסיסי, עם פירה תפוחי אדמה מתחתיו וכסות עשירה של פטריות שימאג'י..." שפרה צח, הירקון 99, תל אביב
"טונה אדומה היא מסוג חומרי הגלם שכשהם טובים וטריים, אפשר לאכול אותם חיים, נטו, ואפילו קשה להפסיק. זו שלנו הייתה טרייה במידה שהיינו יכולים לדמיין אותה מנענעת בזנבה במעמקי האוקיינוס..." אדם בר, הירקון 99, תל אביב