הקדירה של סבתא ממוקם במושב צפרירים, לב עמק האלה. רינה לוי מארחת משפחות וקבוצות לארוחה מלאה ומפוארת על פי מיטב המסורת של המטבח הערבי המקומי. שפע סלטים, מקלובה, קציצות בקר ברוטב טחינה ולימון צנובר וגרגירי רימון ועוד. הארוחות מוגשות בין השעות 12:30-17:00 באווירה ביתית וחמה אל מול נוף עוצר נשימה. במקום גם ניתן לערוך אירועים מיוחדים כגון: סדנאות תוכן שונות, ימי כיף וגיבוש, ימי הולדת, מסיבות רווקות, סדנאות בישול, טיולי טבע ועוד.
זמן אמיתי הוא בית הספר לברמנים הגדול בישראל. ניתן להגיע לסדנאות אלכוהול בהרשמה ליחידים, להזמין סדנא כהפעלה למסיבת רווקות/ים, ערבי גיבוש לחברות, ימי הולדת ועוד. הסדנאות מגוונות וכוללות סדנת אלכוהול, סדנת בירה, ערב וויסקי איכותי, סדנת יין, ועוד.
זמן אמיתי הוא בית הספר לברמנים הגדול בישראל. ניתן להגיע לסדנאות אלכוהול בהרשמה ליחידים, להזמין סדנא כהפעלה למסיבת רווקות/ים, ערבי גיבוש לחברות, ימי הולדת ועוד. הסדנאות מגוונות וכוללות סדנת אלכוהול, סדנת בירה, סדנת קוקטיילים, סדנת יין, ועוד. זהו הסניף החיפאי של בית הספר
בסטודיו "חומר גלם" מהווים חומרי הגלם האכילים פלטפורמה לפעילות רחבה ומהנה ולא רק כחומר גלם לאכילה. "חומר גלם" נמצא בחצר קסומה במרכז כפר ויתקין. במקום ניתן לערוך פעילות לחברות וארגונים, לבני נוער, משפחות, מבוגרים. בסטודיו גם מתקיימים חוגים לילדים, חגיגות ימי הולדת וקייטנות בחופשות ובחגים. קיימת במקום גם חנות שוקולדים מיוחדת במינה.
מסעדת טאנטי באצ'י בקרית טבעון מציעה פיצות איטלקיות הנאפות בתנור אבן, פסטות בעבודת יד, בשרים איכותיים ומגוון מאכלים איטלקיים אמיתיים המבוססים על חומרי גלם אותנטיים המיובאים מאיטליה.
טמפופו הינו סושי בר יפני השוכן בטיילת בת-ים, המציע ללקוחות תפריט עשיר ומגוון של מאכלים אסיאתיים ויפנים במחירים נוחים ואוויה מדהימה. המקום מציע גם סדנאות סושי לילדים ומבוגרים בהזמנה מראש.
טעמא הינה מעדניית שף, ובה חדר אירועים פרטי וסדנאות בישול, ואירועי בוטיק.
שפית ומארחת בגינת הירק בפרדס חנה ארוחות פרטיות חגיגיות לזוגות/ קבוצות קטנות וסדנאות בישול בהשראת הטבע. אני בונה עבור האורחים תפריט יחודי, מספרת את הסיפור של האוכל וחומרי הגלם ויוצרת חוויה קולינרית שלמה, מקומית אישית. בימי חמישי הגינה פתוחה לפופ-אפ צהריים עם תפריט עונתי מתחלף ויין מקומי.
חלל אירועים