מסעדה בתל אביב שבה התפריט משתנה מידי יום. בתפריט ניתן למצוא דגים, פירות ים וירק מקומי. מבחינת השתייה יש סודה, מים ומיצים טבעיים שנסחטים במקום. משתמשים בתוצרת הטרייה שהגיעה מאותו יום.
מטבח איטלקי מקומי – קצת איטליה קצת ישראל והרבה אהבה לאוכל.
מסעדה בתל אביב עם תפריט עשיר בדגים, פירות ים, קינוחים ועוד
אלמנטרי מסעדת שף אינטימית הכוללת 30 מקומות ישיבה פנימיים ועוד 20 חיצוניים. האוכל במקום מושפע מהמטבח המקומי הים תיכוני. השף והבעלים של המקום הוא צחי מלול, שעבד במסעדות בניו יורק ובלונדון במשך שנים.
בבוקר באמילין ניתן ליהנות מתפריט הכולל מאפים, כריכים וארוחות בוקר, ובערב מארוחה רומנטית בסגנון איטלקי. בנוסף ניתן לקיים במקום אירועים ולהזמין קייטרינג חלבי ומגשי אירוח.
בין המנות בתפריט תמצאו ארטישוק א-לה רומאנה, סלסה אנשובי וצלפים; סלט חסה סלנובה, בייבי ג'אם, בושה עיזים ופרי העונה; סשימי דג ים עם פריקי ותמר מג'הול; סטייק טרטר עם אנשובי, צלפים וברוסקטה; ספגטי עם מולים טריים, חמאת שאטה ויין לבן; וריזוטו ים עם דג או סקאלופס.
השף הלל תווקולי משיק את מסעדת אנימאר מטבח ים תיכון מודרני אל מול חוף הים התיכון. במסעדה החדשה יעניק הלל פרשנות אישית למטבח הים תיכוני המגוון.
44 היא מסעדתה של אסנת הופמן (לשעבר ג'וז ולוז), השוכנת ברחוב נחלת בנימין התל אביב. המסעדה מציעה תפריט המשולב מהמטבח האסייאתי והאיטלקי.
ארמנדו הינה מסעדת דגים הממוקמת בטיילת תל אביב מציעה מגוון דגים טריים, תפריט יינות עשיר ונוף משכר. ארמנדו הוקמה ע"י ארמנדו (עמי) קדוש מתוך אהבה לים ולדגים שהביאה אותו לחיפוש ארוך אחר לוקיישן אטרקטיבי עם נוף לים וכשמצא לבסוף את שחיפש, ביקש מהאדריכל יוסי אבן לעצב את המסעדה בסגנון אירופאי עם מוטיבים מאיי הים התיכון.
בר מסעדה בבן יהודה המגישה מגוון רחב של מנות מן הים וגם בשרים. בימי שישי יש די ג'י שהופך את האווירה לקלילה וכיפית
מסעדת בוטיק עם תפריט מגוון ואווירה אותנטית. המקום נמצא בשכונה עתיקה ביפו, ומשמש כמקום מפגש בין התרבויות השונות באזור, התושבים הותיקים ומגוון מבקרים ותיירים.
בנציון 1 הוא בר-אוכל המציע תפריט אוכל ואלכוהול משובח, באווירה הייחודית של מתחם האוזן השלישית שבלב תל אביב.