סילו היא מסעדה איטלקית בה המנות מוגשות טריות ונעשות בטאבון.
מסעדת "האגוז 1" בפיקודו של השף גלעד לחיאני הינה מסעדת גורמה חלבית הראשונה בקרית גת. "האגוז 1" נולדה מתוך אהבה לקולינריה ומציעה מנות מוקפדות בהשראת המטבח האיטלקי בדגש הוא על חומרי גלם טריים וטבעיים. התפריט עשיר והכי חשוב טעים: הכל מיוצר במקום עד לפרטים הקטנים ביותר. במקום מכונת פסטה חדישה ועמדת האפייה שממוקמת ב"אקווריום", שדרכו אפשר לראות את עמדת האפייה הייחודית שתעבוד לעיני הלקוחות ותאפה לחמים,פיצות, פוקאצ'ות ועוד. התפריט מכיל מבחר דגים בדגה יומית בטעם ומרקם חלומי.
מסעדת "מאתאו" האיטלקית הגיע לאיזו הכי חם בת"א - רחוב בוגרשוב! במסעדה תוכלו להנות מקונספט של מסעדות יוקרה, בעיצוב מעניין ובטעמים בלתי נשכחים. במסעדת "מאתאו" נותנים כבוד לפסטה! הסועדים נהנים ממופע בלתי רגיל של המלצר שמגלגל את הפסטה לעיניהם בתוך גלגל הגבינה, מוסיף את הרוטב הנבחר ומגרד ממעל עוד הרבה פרמזן טרי!
המסעדה שהחלה כפיצרייה איטלקית קטנה ומיוחדת, בניצוחו של השף רונן ח'ליף, הפכה למסעדה איטלקית עם טעמים מעודנים ומיוחדים של ארץ המגף. הסועדים חווים חוויה קולינרית אותנית ומוקפדת בעקבות חומרי הגלם אשר מיובאים מאיטליה. אצל "רונן" האיטלקית תמצאו בנוסף גם בשרים ופירות ים, מנות פתיחה וסלטים.
שגיב קלצונה בר הוקמה בשנת 2015 ומתמחה במאפים איטלקיים אותנטיים בקריצה ישראלית. האפייה מתבצעת במקום מחומרי גלם איכותיים וטריים, באווירה ביתית נעימה, ועם ניחוח של בצק טרי וחם שמריחים עוד לפני שנכנסים!