מסעדת מאכלי ים וגריל בקלנסווה המציעה מגוון עשיר של מנות.
מסעדת סבסטיאן הינה בראסרי ותיק וידוע הממוקם בהרצליה פיתוח. התפריט של סבסטיאן עשיר מאוד ומשלב מגוון סגנונות והשפעות קולינריות שהותאמו לחיך הישראלי ומציע שלל מנות בשריות, מאכלי ים ודגים, לצד פסטות וסלטים. בבוקר מוגשות מגוון ארוחות בוקר דשנות, בצהריים נהנים אנשי עסקים ולקוחות פרטיים מתפריט צהריים עשיר, ואילו בערב מתקיימות בסבסטיאן פגישות עסקיות רבות שנערכות באווירה נינוחה שלצידם מתארחים בה לקוחות שבאים לחגוג שימחה משפחתית, ליהנות מתפריט הערב ומהאלכוהול.
את "סושימאניה" פתחו בקיץ 2007 בני הזוג יואל ופולה, רופאים צרפתיים שעשו עלייה לארצנו, ממש בצמוד למסעדת "לה טרטוריה" שלהם. האווירה ב"סושימאניה" אינטימית ולה עיצוב מושקע ביותר. בימים נעימים אפשר גם ליהנות מישיבה נינוחה במרפסת של המקום. הקהל הנמשך אל המסעדה, שומרי מסורת ואנגלו-סאקסים, זוכה לאירוח חם ולבבי ולחוויה קולינרית.
מסעדת פונדק הצלבנים בקיסריה משלבת מטבח איכותי ומוקפד, במסעדה תהנו ממטבח גורמה המשלב באופן מושלם בין מטבח ישראלי עדכני, מנות קלאסיות והרבה הרבה ים. ניתן לקיים במקום אירועים של עד 150 וכן ישנה אפשרות לאירועי בוטיק, וארוחות משפחתיות בחדר פרטי מפואר, והכל עם נוף לים ולשקיעות היפות בישראל.
מסעדת פורנלו ("התנור הקטן" באיטלקית) מציעה מגוון מאכלים מסורתיים. ארוחות בוקר מפנקות, ארוחות צהריים וערב חלביות וצמחוניות. טעימה מהמנות של פורנלו מייצרת תחושה של קפיצה קטנה לאיטליה, ועם זאת נגיעה ים תיכונית. העיצוב המיוחד של המקום משרה אווירה קסומה ומיוחדת.
מסעדה איטלקית בנתניה המציע המגוון עשיר של מנות איטלקיות.
מסעדת שף חלבית כשרה בהרצליה פיתוח. תפריט איטלקי ודגים וכמובן קינוחים חלביים ושווים במיוחד.
קיטשן בר היא מסעדת ביסטרו מודרנית הממוקמת באזור תעשייה פולג המעוצבת בסגנון אירופאי קלאסי.
קליפטו הינה מסעדה כפרית באווירה קסומה אחרת, השוכנת ביישוב המדהים והירוק "ביתן אהרון", ליד כביש החוף. המסעדה משמשת הן כבית קפה קליל לשעות הבוקר עם ארוחות בוקר מפנקות, הן כמסעדה עם תפריט עשיר והן כבר תוסס בשעות הערב והלילה.