מסעדת עד העצם של אחים יורם וארי ירזין (שבבעלותם המסעדות המובילות בארץ זוזוברה, מוזס, קפה איטליה וטוני וספה)
מסעדה איטלקית עם מטבח חדשני. תפריט מגוון עם בשרים, פסטות ופיצות.
בר מסעדה המחולק ל 3 מתחמים. בתפריט ניתן למצוא אלכוהול, קוקטיילים, מנות צמחוניות, בשרים, דגים, קינוחים ועוד. ניתן לעשות אירועים במקום.
מסעדת פריים הממוקמת ברחוב ראול וולנברג בתל אביבי היא מסעדת שף וסושי בר איכותי ומפנק. עכשיו תוכלו גם להזמין משלוחים מהמסעדה עד לפתח ביתיכם.
מסעדת פרנצ'סקה הינה בית אוכל איטלקי הממוקם על טיילת ראשון לציון. התפריט של פרנצ'סקה מציע מגוון עשיר של אוכל איטלקי קלאסי לצד מנות מקוריות. ניתן ליהנות מארוחות בוקר מידי יום ו' ומארוחות עסקיות בימים א'-ה' בין השעות 12:00-17:00.
צ'אנג סינג היא מסעדה סינית מסורתית ואיכותית הממוקמת בנתניה. לצ'אנג סינג יש ניסיון ומוניטין של למעלה מ-23 שנים והיא נחשבת למובילות בתחומה. לצ'אנג סינג יש תפריט איכותי ומגוון, מבצעים אטרקטיביים וארוחות עסקיות משתלמות.
הקופיבר הוא המסעדה הראשונה של חברת R2M. היא הוקמה בשנת 1994 ומשרתת מאז הקמתה בנאמנות קהל רב ומגוון. במסעדה כמאה וחמישים מקומות ישיבה, הפרושים על פני ארבעה חדרים, בר אחורי ומרפסת גדולה. המבנה המחולק של הקופיבר, העיצוב הנקי בשחור ולבן וזרי הפרחים העצומים - סימן ההיכר של המקום - משרים אווירה חמימה, אינטימית ונינוחה. בנוסף לקופיבר, בבעלות חברת R2M מסעדת הבראסרי, הבייקרי ביד חרוצים והבייקרי באבן גבירול, הוטל מונטיפיורי והמסעדה שבו, ,הבר ברוטשילד 12 והקייטרינג.
מסעדת רק בשר הממוקמת ברמת החייל בתל אביב הינה חלק מרשת המסעדות רמת החייל. המסעדה מציעה מבחר עשיר של בשרים לצד יין משובח. במסעדת רק בשר אתם בוחרים את הבשר, אתם קובעים את הגודל ואתם משלמים לפי המשקל, והכל מול העיניים ובמחירים נוחים ביותר.
שישי בקיבוץ נען מציעים אירוח באווירה אותנטית עם חגיגת טעמים מוגונים לכל סוג של אירוע.
מסעדת שלושת הקצבים הינה מסעדת בשרים כשרה מבית אטליז בוארון השוכנת במרכז נתניה.
מסעדת תרזה היא פסטה בר הממוקם במתחם הסינמה סיטי בראשון לציון. המקום מציע אוכל איטלקי עם נגיעות מודרניות - מנות ראשונות, פסטה ובשר, אלכוהול וקינוחים במחירים נוחים. בערב מתפקד המקום כבר לכל דבר ועניין, באווירה צעירה ותוססת.
BG99 הינה מסעדת שף הממוקמת בפתחו של מלון לאונרדו מרשת פתאל שבמרכז הטיילת בבת-ים. השף משה בדישי מציע תפריט המשלב אלמנטים ים תיכוניים ואסייאתים ומורכב ממנות בשר מפנקות ומנות דגיפ ופירות ים משובחות.
מסעדת אל חאג' אבו חאלד הינה מסעדת בשרים על האש, דגים וסלטים. אל חאג' בעצמו הפך את מסעדת "אל חאג' אבו חאלד" למסעדה מזרחית אותנטית, כשקישט את הקירות בציור קיר מדברי, הציב מנגל גחלים לקפה שחור אסלי והפך את האווירה במקום לחמימה וביתית. השף עבד רוקח במטבח של מסעדת "אל חאג' אבו חאלד" מאכלים מזרחיים משובחים, בהם מגוון סלטים, כמו ג'רג'יר, פאטוש, חציל יווני, לימון, מטבוחה, תבולה, סלסה ובצל. בין המנות הראשונות תמצאו חומוס עם תוספות או בלעדיהן, לבנה כדורים עם זעתר, פטריות, קובה ופלאפל. תוכלו לבחור במרק ירקות או שעועית או לקפוץ ישר לעיקריות המפורסמות של "אל חאג' אבו חאלד", ביניהן גריל מעורב, לבבות עוף, כבד ברוטב בצל וצנובר, סינייה עם עגבניות וצנובר, סטייק פרגיות וקבב כבש. במסעדת "אל חאג' אבו חאלד" ניתן לקיים אירועים בחדר הפרטי (עד 70 אורחים), וגם להזמין שירותי קייטרינג מהמסעדה ל-100 איש.