אלמנטרי מסעדת שף אינטימית הכוללת 30 מקומות ישיבה פנימיים ועוד 20 חיצוניים. האוכל במקום מושפע מהמטבח המקומי הים תיכוני. השף והבעלים של המקום הוא צחי מלול, שעבד במסעדות בניו יורק ובלונדון במשך שנים.
הדייגים היא מסעדת דגים ופירות ים ותיקה, השוכנת בנמל יפו. ייחודה של המסעדה הוא בדגים שהיא מציעה, המגיעים בכל יום ישירות מן הים ומוגשים טריים ביותר. במסעדת הדייגים תוכלו למצוא מנות מגוונות- דגים, פירות ים ומבחר בשרים, וכולם בליווי סלטי הבית ותוספות- חומוס, טחינה, איקרה, סלט ירקות, צ'יפס ועוד. מסעדת הדייגים מציעה אווירה רומנטית או משפחתית, ניתן לשבת בפנים- בתוך המסעדה המעוצבת כמוזיאון ימי- או בחוץ, ליהנות מנופו של הים ומהרוח המנשבת. מדי יום חמישי, מתקיים במסעדה ערב מוסיקה יוונית עם הזמר ליאונידס ולהקתו, אל תוך הלילה. מדי יום שישי נערכים במקום ערבי פולקלור ישראלי רוסי.
מסעדה חדשה ביפו היפה אשר עוצבה ע"י אמן ישראלי שיצר חלל לאונג' מתוחכם עם ציורי גרפיטי. המנות המוגשות מיוחדות ומשלבות בין אוכל יפני לאוכל פרואני. לאונג' שחור, גרפיטי, ע"י אמן ישראלי מתוחכם וקגואל.
מרקו, Mar&co היא מסעדת דגים ממש לא שגרתית בדיוק בתווך בין שוק הפשפשים למתחם השוק היווני.
מסעדה ביפו שבו מבשל השף ויקטור רובן. בתפריט ניתן למצוא בעיקר דגים ופירות ים. יש מנות פתיחה ומנות עקריות. כמו כן, יש מנה המתאימה לטבעונים.
המסעדה ממוקמת במבנה עתיק, בה ניתן להנות מהאווירה התל אביבית בשילוב הנופים המרשימים של נמל יפו העתיק והים התיכון. תפריט המסעדה מבוסס על המטבח של דרום איטליה, צבעוני ורענן, בעל השפעות ים-תיכוניות.
מסעדה ים תיכונית עם נגיעות קליפורניות
בר אוכל בשוק הפשפשים שבתל אביב. בתפריט ניתן למצוא מזטים, נשנושים, מנות ים ומנות בשר.
הבר מסעדה רעמסס מכניס חיים חדשים לכל אזור שוק הפשפשים המתחדש. מעבר לתפריט הקוקטיילים המייחד את רעמסס יש תפריט מגוון החל מבשר עד לדגים עם נגיעות שרק ביפו ניתן למצוא. הכנסת האורחים ברעמסס יחד עם השירות הופכת את הישיבה לבילוי כיפי עם אותנטיות של יפו
מסעדת דגים ופירות ים עם אווירה יוונית. בנוסף, בתפריט ניתן למצוא בשרים, קינוחים ועוד. יש אופציה לעשות אירועים במקום