טופולופומפו היא מסעדתו החדשה של השף אבי קונפורטי (צפרה, צ'ימיצ'נגה).
המסעדה משתמשת במיכון חדיש ובלעדי לרשת אשר מאפשר תפעול מהיר, מדוייק, פשוט ונקי. שיטת הצלייה במיכון החדש שומרת על עסיסיות המוצר ועל עמידתו בסטדנרט של מסעדות גורמה. ההזמנה יוצאת אל הלקוח תוך 110 שניות בלבד.
מסעדת גארדן, הינה מסעדה בשרית בבעלות השף ניר צוק, הממוקמת בדיזינגוף סנטר ומציעה מזון מהיר בעלת מגוון סוגי בשר.
גוטה היא מסעדת צהרים המציעה בשרים על הגריל, תבשילים ביתיים שהוכנו ממתכונים של פעם ובילו כל הלילה בתנור, ותוספות חמות וקרות צמחוניות
טופינגס מציעה סלטים וכריכים כשרים מהגריל.
מסעדת לה גה גרדיה גריל בר הינה מסעדת בשרים בה מנות מוקפדות המורכבות מהמרכיבים הטריים והאיכותיים ביותר. המסעדה מעוצבת נקי וחד תוך שימוש בצבעי אדמה, אשר מעבירים תחושת חמימות ומשפחתיות.
מסעדה כשרה בתל אביב. מציעה מגוון של תבשילים ביתיים, גריל וקייטרינג.
מסעדת סטייק איט, הינה מסעדת גריל המגישה מאכלים מן המטבח הישראלי- אמריקאי וממוקמת לצד השעון ביפו. סטייק איט מגישה את כל המנות הבשריות בתוך פיתה שנאפית במקום או בתוך לחמניה מתוקה.