מגדלנה היא מסעדת שף המגישה מאכלים ערביים כגון: קובה צמחונית, קבב בעגבניות, עלי גפן, חריימה מושט מהכנרת ועוד. המסעדה ממוקמת בצומת מגדל, בין הר ארבל לנוף כינרת ומשרה אווירה רגועה.
מסעדת אביגיל פותחת שולחן ממוקמת במרכז המסחרי בכיכר הדר בסמוך לחניון מלון קיסר ומציעה תפריט אוכל ביתי בסגנון המטבח הטברייני שנבנה במשך שנים רבות. בתפריט המגוון ניתן למצוא מבחר מנות המשתנות מעונה לעונה בהתאם לחומרי הגלם הקיימים בשוק.
מסעדת הדגים המפורסמת החלה את דרכה לפני 60 שנה. בהתחלה בנו ראשוני הקיבוץ קיוסק קטן לעוברי אורח, וכיום זוהי המסעדה הגדולה ביותר מכל המסעדות בכנרת. במסעדה מרפסת הנושקת לקו הים, צופה לנוף כנרת מרהיב ומשרתת את קהל חובבי דגי הכנרת ואת המטיילים בגליל גולן ובאזור. במסעדה מבחר מרשים ומפנק של דגים שונים מטוגנים ואפויים בגריל ובתנור. .שמוגש בסגנונות הגשה מגוונים מאז ראשיתה של המסעדה - St. peters fish המנה המיוחדת של מסעדת הדגים היא דג האמנון המסורתי . מסעדת הדגים מתמחה באירוח של קבוצות מאורגנות מהארץ ומכל רחבי העולם. אירוח קבוצתי ואירועים מיוחדים בהזמנה מראש. לצד מסעדה מגרש חנייה רחב ידיים.
ארוחות מכל הלב ב"חקוק בלב". התאמה לכל סוגי האירועים, תפריטים מגוונים.
המטבח של יאליס הוא רב גוני ומוגשות בו מנות גליליות בטעמים חובקי עולם. השילוב בין מגע אישי ושימוש בחומרי גלם איכותיים וטריים יוצרים את הקסם של המקום. כבר במבט ראשון ניכרות ההשקעה וההקפדה על הפרטים הקטנים.
במקום הזה, על גדת הירדן, מפעילה קבוצת כנרת את מסעדת "מָן", ששאלה את שמה מהמזון השמיימי ההוא. האוכל הכפרי, כלי החרס החומים-אדומים (טרה קוטה) בעבודת יד, ריהוט העץ הכבד וה'טראסה' מעל למים הם שילוב ייחודי ומשמח לב וחך.