מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > שבועות 2013 > שבועות במסעדות

שבועות במסעדות

  • קמחים

    False

    השף-אופה גולי פנחסוב,שמאחורי קמחים בית לחם – המרכז של מצוינות באפיה בגני תקווה, מזמין אתכם בשבועות 2013 ליהנות מתפריט מיוחד, ההופך את כל מאפי החג לחגיגה של גורמה וטעם טוב. כך תוכלו ליהנות מפס עוגת גבינת סבתא המושלמת, שנאפית בתנור ומגיעה אליכם עסיסית, אוורירית במידת הקמחים ועשירה בגבינות (אם להוסיף פירורים תוכלו לבחור בעצמכם).

    פס עוגת גבינת סבתא של 'קמחים' : בין 60-70 ₪

    למי שמחפשים קינוח נוסף לחג, תחכה בקמחים עוגת מוזלי וגבינה קלתית מבצק שקדים עם מלית גבינה בניחוח פירותי, קרם יוגורט וגרנולה משובחת (90 ₪). למי שרוצה רק עזרה בהכנות מציעים בקמחים אקליירים במבחר ציפויים ומליות מדהימות לבחירה (15 ₪), ההופכים את שבועות 2013 לחוויית אפיה בלתי נשכחת.

    עוד בתפריט שבועות 2013 החגיגי מבית קמחים - מרכז של מצוינות באפיה בגני תקווה: לחם פרמג'אנו אוורירי לאניני טעם לחם עם המון גבינת פרמג'אנו רג'יאנו (24 ₪ ), לחם פלפלים וגבינות שיצר גולי בסגנון ג'בטה איטלקית, עם חורים גדולים, מרקם חיצוני דק ופריך, קוביות פלפל וגבינה בולגרית (24 ₪ ), לחם גזר, וצ'ילי בציפוי תערובת גרעינים מיוחדת בסגנון ג'בטה איטלקית ושילוב גזר, שבבי צ'ילי עם ציפוי קראסט ( 24 ₪ ), לחם תאנים לחם בסגנון צרפתי המבוסס על 30% קמח שיפון ותוספת תאנים נדיבה (24 ₪ ), מבחר קישים:  ים תיכוני עם ירקות קלויים, פטה כבשים וזיתי קלמטה , 3 סוגי פטריות וגבינות או בטטה, בצל סגול מקורמל וגבינת עיזים

    מסעדת קמחים הכרמל 20, מרכז הבמה, גני תקווה הצג טלפון
  • אלפרדו פתח תקווה

    באלפרדו פתח תקווה יהיה ניתן לרכוש פסטות טריות, רטבים לפסטה, רטבים לסלטים, קישים, לזניות ועוד.
    יש להקדים ולהזמין מראש בטל': 052-2050002.
     

    מסעדת אלפרדו פתח תקווה דרך שלמה שמלצר 94, פתח תקווה הצג טלפון
  • פורטבלו

    ב- 14.05.13 החל מהשעה 08:00 ועד השעה 15:00 תתקיים מכירת אוכל מוכן לשבועות.

    מומלץ להזמין מראש בטלפון: 08-9330360

    מחירון שבועות 2013 
    קישים: פטריות, גבינות, בטטה, אנטי פסטי, כרובית וברקולי - 110 ש''ח
    פשטידות: פטריות ת''א ובצל מטוגן, תרד ובולגרית, גבינות, כרובית וברוקולי - קטן 50 ש''ח / בינוני 120 ש''ח / גדול 180 ש''ח
    תפוח אדמה מוקרם - בינוני 140 ש''ח / גדול 190 ש''ח
    לזניה - בינוני 140 ש''ח / גדול 200 ש''ח
    פסטות: פנה/ספגטי, שמנת פטריות, עגבניות - בינוני 120 ש''ח / גדול 180 ש''ח
    פוקצ'ות: חציל ושרי, פלפל קלוי, עגבניות ובצל, שום, פסטו, רגילה - 40 ש''ח
    פיאצות: טונה תירס וביצה קשה, חציל ובולגרית, פלפל קלוי זיתים שחורים ורוטב פסטו - 85 ש''ח
    סלטים - בינוני 100 ש''ח / גדול 150 ש''ח
    עוגות ופאיים - 85-150 ש''ח

     

    מסעדת פורטבלו הירמוך 1, בנין מול הצומת, יבנה הצג טלפון
  • לומיטו

    10% הנחה על האוכל המוכן ביום שלישי 14/5!

    תפריט שבועות:

    פסטה פנה ברוטב בזיליקום ועגבניות מיובשות
    פסטה פנה בשילוב ירקות מוקפצים אנטיפסטי
    ספגטי ברוטב עגבניות
    מאפה ווילינגטון במילוי ירקות
    מעקודה פשטידת ירקות מרוקאית
    פשטידת בטטה
    פשטידת ברוקולי
    לביבות ירק
    רביולי בטטה
    בטטה צ'ילי מתוק
    ברוקולי מאודה
    נודלס ירקות 
    ירקות קלויים טוסקני
    ארטישוק בפטריות
    זיתים מרוקאים מבושלים
    תפו"א עשבי תיבול
    תפוחונים ברוטב פילדלפיה
    שעועית מוקפצת בסויה ושומשום
    אורז לבן  
    אורז מג'דרה
    קוסקוס צהוב
    מרק צלול
    פילה אמנון עשבי תיבול
    נסיכת הנילוס מטוגן בפירורי פנקו על שיפוד יקיטורי
    פילה סלמון נורווגי אפוי
    פילה דג סול ממולא אורז ועשבי תיבול ברוטב לימון
    כרעיים עוף בגריל
    כנפיים עוף ברוטב נפאלי
    שניצל עוף מטוגן
    שניצלונים
    עוף מוקפץ עם ירקות בטריאקי וצ'ילי מתוק
    סטייק פרגית בטריאקי
    סטייק פרגית בברביקיו
    קציצות בקר ברוטב עגבניות
    פרגיות ממולאות ברוטב פטריות
    פרגיות ממולאות בפירות יבשים
    קבב הבית
    אסאדו עגל עם ירקות שורש
    חזה בקר ברוטב ברביקיו
    גולש עגל עם חומוס
    צלי בקר ברוטב פטריות


    מטוגנים: סיגר בשר, סיגר תפו"א, פסטל תפו"א, קובה בשר, פלאפל טחינה,
    אגרול ירקות, חציל מטוגן, כרובית מטוגנת, אצבעות בטטה

    חנות לומיטו שדרות המלך חסן 6, עקרון 2000, מאחורי עמודי שלמה, קרית עקרון הצג טלפון
  • לחם יין

    לחם יין המאפיה מזמינה אתכם לחגיגה של טעמים:

    בואו ליהנות ממבחר עוגיות ועוגות גבינה, לחם גבינה ורוזמרין ומגוון רחב של דברי מאפה נוספים...

     

    מסעדת לחם יין החורש 4, קרית סביונים, יהוד הצג טלפון
  • מאפה ליאון

    False

    לקראת חג השבועות החליטו במאפה ליאון לשנות ולהגיש ללקוחות רעיונות גסטרונומיים חדשים לחג הגבינות, "מאפים שהם יוניסקס" - שטרודלים מלוחים ופשטידות מתוקות, גם וגם.

    מאפה השטרודל מזוהה בעיקר עם טעמו המתוק: תפוחי עץ, שטרודל גבינה מתוקה ודובדבנים חמוצים. במאפה ליאון השנה מציעים לקהל הרחב "שטרודל יוניסקס", שטרודל מלוח. השטרודלים הגדולים יהיו ממולאים בגבינות וכרישה, תרד, פלפל קלוי, חצילים, בטטות ועוד מלוחים.
    הפשטידות, אף הן, ישנו את ייעודן ממלוחות למתוקות וימולאו בגבינות מתוקות, דלעת וקינמון ועוד.

    כל המאפים במאפה ליאון נעשים בעבודת יד והמילויים מיוחדים ומגוונים.
    לצד החידושים יהיה ניתן כמובן למצוא את המאפים המסורתיים של המקום: "בניצה" (פשטידה בלקנית), "צוקור" (שבלול משפחתי), אצבעות מלוחות ומתוקות ועוד.

    מסעדת מאפה ליאון עולי ציון 17, יפו, יפו הצג טלפון
  • קום קום

    False

    במסעדת קום קום במלון שרתון תל אביב יחכה בשבועות מצעד של גבינות איכות מהארץ והעולם, שפע של סלטים ורטבים בשילוב פירות וירקות העונה, מבחר עיקריות ברוח החג, מרקים, לחמים טריים וכמובן תפריט קינוחים עשיר, במחיר של 340 ₪ לסועד. המחיר כולל שתייה קלה חופשית ומבחר יינות הבית לבחירה.

    בין המנות:
    • סלטים: מוצרלה בייבי ועגבניות שרי קלופות על מצע רוטב פסטו, סלט פסטה פרפדלה עם גבינת פטה מגוררת בתוספת עגבניות מיובשות, אספרגוס חלוט ובצל סגול, סלט סלק אדום חי עם צנובר, רוקט וחמוציות מתובל בחומץ תפוחים, סוכר חום ושמן תירס, מעוטר בגבינה כחולה מגוררת, סביצ'ה סלמון ואבוקדו בכוס אישית מוגש עם טוסט תבלינים דק, רול פיתה עיראקית עם חצילים, טחינה ופלפל אדום קלוי, סלט פטריות צלויות עם בלסמי שמן זית על עלי רוקט, גרבדלקס ב-3 טעמים: סלק חומץ וסוכר, חרדל ושמיר, ויסקי ודבש ועוד.
    • פינת גבינות - גבינות תוצרת חוץ: ברי, קממבר, קשקבל, פארמזן, שלושה סוגי גבינות בטעמים, שמנת, פפריקה, עשבי תיבול, לבנה עם שמן זית, זעתר, מלח ים, בלסמי עם שמן זית.
    • מנות עיקריות - תחנת קרבינג: סלמון בבצק מלח עם רוטב רמולאד, תחנת הקפצה של פסטה פנה או רביולי רוטב שמנת ועגבניות, קישים: פטריות, חצילים וגבינה, בטטה ואגוזים ועוד.
    • קינוחים - תחנת צריבה: בלינצ'ס עם תוספות סירופ שוקולד, מייפל, שמנת חמוצה, רסק תפוח עץ, קרם ברולה, מרנג, פירות יער, נפוליאון עוגת גבינה ופירורים, עוגת גבינה אפויה ועוד.

    מסעדת קום קום הירקון 115, מלון שרתון, תל אביב הצג טלפון
  • איב

    המסעדה תגיש מאכלים הקשורים לחג השבועות ולאחר מכן תהיה תחרות קריוק'י נושאת פרסים.

  • נוח ביסטרו

    חג השבועות קרב ובא וכולם מחפשים לשדרג את התפריט שלהם עם מנות חלביות מפתיעות ויין מתאים. שף איל לביא ממסעדת רוקח 73, ונעמה סורקין ייננית יקב דלתון חברו יחד והכינו הצעה לארוחה בת 3 מנות בשילוב יינות מיקב דלתון.

    שף איל לביא ממליץ לפתוח את הארוחה עם ברוסקטת ארטישוק צרוב בגריל, גבינת גורגונזולה דולצ'ה, עלי רוקט, זיתים שחורים וממרח פלפלים מתוקים, מנה עזת טעם ששואבת את השראתה מהמטבח האיטלקי ומשלבת בין טעמים מתוקים ופיקנטיים. הייננית נעמה סורקין ממליצה לשלב את המנה עם יין רוזה  שהוא חצי יבש, חומצי למדי ויחסית קל. היין ישתלב היטב עם החריפות של הגורגונזולה וישלים את המתיקות של ממרח הפלפלים.

    למנה עיקרית ממליץ השף איל לביא על פילה דניס אפוי בתנור על ניוקי תפוחי אדמה בחמאת מרווה, יין לבן, עגבניות צלויות וזיתים שחורים, מנה של טעמים ים תיכוניים וממרקמים רכים ונימוחים, עם סיומת פריכות מעור הדג החיצוני . הייננית נעמה סורקין ממליצה לשלב את המנה עם עלמה לבן 2011 שהוא בלנד של שרדונה וויונייה. היין עבר התיישנות קצרה בחביות והוא בעל ארומאטיות נעימה מחד וחומציות מרעננת מאידך. מכיוון שזהו יין בעל משקל בינוני ומעט יישון בעץ הוא יוכל להוות תוספת ראויה לחמאת המרווה ולניוקי שהם עשירי טעם ושומניים. 

    למנה אחרונה ממליץ השף איל לביא על קינוח בשם פריז- ברסט במילוי קרם מסקרפונה, פטל, דבש לוונדר ושקדים, מנת קינוח קלאסית שמקבלת תחת ידו פרשנות עדכנית וקלילה ליותר. הייננית נעמה סורקין ממליצה לשלב את המנה עם יין כנען לבן שהוא יין לבן חצי יבש העשוי מענבי סוביניון בלאן, שרדונה ומעט מוסקט. היין ארומטי ורענן ויכול להשתלב היטב עם העושר של המנה.

     

  • קיורטוש המאפה ההונגרי בוגרשוב

    בקיורטוש יציעו תפריט חגיגי במיוחד לשבועות. בין המנות:

    הגבינה הלבנה - 79 ש"ח
    סטריפ גבינה שוקולד שחור לבן - 59 ש"ח
    פס גבינה קרה פירורים - 65 ש"ח
    פס גבינה קרה פירורים ללא סוכר - 69 ש"ח
    פס גבינת שמנת חמוצה (אפויה) - 55 ש"ח
    פס גבינת שמנת ופירורים (אפויה) - 55 ש"ח
    שמרים ריקוטה - 47 ש"ח
    שמרים ריקוטה ופירות יער - 47 ש"ח
    שטרודל מלוח במילוי גבינת פטה ותוספת של פלפלים קלויים / זיתים / פסטו - 45 ש"ח
    קיש בטטה / אנטיפסטי - 65 ש"ח
    פלרינה במילוי גבינת ריקוטה - 6 ש"ח
    פלרינה במילוי קרם פטיסייר - 13 ש"ח

  • ספייסס

    דוכנים של גבינות, יינות והפתעות חגיגיות.

    מיטב מחלבות ישראל, יצרני שמן זית, טעימות ומתכונים של מאכלים ומאפים מיוחדים לחג השבועות, הפעלות לילדים, מוזיקה והרבה כיף!

    ספייסס תל אביב, יום ה' 9/5, בשעות 18:00-22:00

    ספייסס ביל"ו ויהוד, יום ו' 10.5, בשעות 10:00-14:00

    בית ספר לבישול ספייסס קהילת סלוניקי 11, הדר יוסף, תל אביב הצג טלפון
  • אינדירה

    False

    לרגל שבועות, במסעדת אינדירה יעשו כבוד לגבינת העיזים ההודית "פניר".
    הגבינה מיוצרת ע"י הצוות ההודי של המסעדה מדי יום, באותן שיטות עתיקות כפי שנעשו בהודו מימים ימימה.
    הגבינה אינה מכילה מלח ויש בה 0% שומן.

    בתפריט הטעימות הזוגי שתי מנות לבחירה:
    פניר מנצ'ורי- גבינת עיזים ברוטב פיקנטי עם נטייה לחריפות בסגנון מנצ'ורי
    פניר מטר- אפונה וגבינה ברוטב מסורתי
    פניר מקנוולה- גבינה ברוטב חמאה ועגבניות
    פניר פלאק- גבינה ותרד מבושלים בתבלינים
    פניר מסאלה- גבינה ברוטב מיוחד נוסח בומביי
    פניר גלפ'ריזי- גבינה עם מבחר ירקות מבושלים עם פלפל ירוק ובצל ברוטב עשיר
    פניר קורמה- גבינה מבושלת עם פירות ורוטב קורמה

    לצד:
    קולצ'ה גבינה- גרסה הודית לפיצה איטלקית
    אורז בסמתי- אורז הודי עם זעפרן
    ובקבוק שמפניה

    התפריט יוצע לאורך החג
    מחיר לסועד בזוג: 85 ₪ 
    מומלץ להזמין מקום מראש!!!

    מסעדת אינדירה שאול המלך 4, תל אביב הצג טלפון
  • המטבחון

    False

    מסעדת המטבחון תציע לכבוד חג שבועות ארוחת ספיישל חלבית זוגית לצד בקבוק יין לבן.
     
    הארוחה תכלול:
    לחם וחמאה
    צלחת אנטיפסטי וגבינות זוגית
    סלט ירוק גדול
    שתי מנות עיקריות מתוך ספיישל שבועות:
    מבחר לזניות חלביות, פשטידות חג ועוד.
    בקבוק יין לבן

    מחיר לסועד בזוג: 79 ₪. 
    הארוחה תוגש בימי החג.
    מומלץ להזמין מקום מראש.


     

    מסעדת המטבחון רבי עקיבא 18, פינת גדרה, מתחם שוק הכרמל , תל אביב הצג טלפון הזמן שולחן
  • השקד

    False

    מסעדת הדגים הוותיקה "השקד" תציין את חג השבועות בחגיגה של קרפצ'יו מהים ויין לבן.

    בין הדגים שיוגשו פרוסים נא ומוצפים בשמן זית איכותי- פלמידה לבנה, פלמידה אדומה, מוסר ים, ואולי גם אנשובי ים טרי טרי.
    (כתמיד נתון לשינויים על פי ההיצע הטרי ועד גמר המלאי).

    המנות מוגשות כתמיד לצד מבחר מזטים טריים ולחמים חמים ללא הגבלה כמנה עיקרית או כחצאי מנות לפתיח.
    לצדם יוצע גם דיל משתלם במיוחד של בקבוק שרדונה גמלא במחיר חגיגי ומשתלם במיוחד של 85 ₪.

     

    מסעדת השקד חשמונאים 99, תל אביב הצג טלפון
  • מקסיקנה בוגרשוב

    במקסיקנה יפנקו באנצ'לדות גבינות, קסדיית גבינות ומגוון הפתעות.
    פתוח רגיל 12:00-24:00 ערב חג וחג.

    מסעדת מקסיקנה בוגרשוב בוגרשוב 7, פינת בן יהודה 41 , תל אביב הצג טלפון
  • טשרניחובסקי 6

    בטשרניחובסקי 6 חוגגים את שבועות!

    בערב שבועות 14.05.13 - הופעת JAZZ  חיה.
    הביסטרו יארח בערב שבועות את הנגנים עמוס הדני, יוראי אורון וישראל נחום להופעת JAZZ .
    בתפריט מנות חג מיוחדות:  גבינות, מאפים, דגי ים אפויים בתנור, סשימי דגי ים, קינוחי גבינות ופירות ובר עם מגוון יינות להשלמת האוירה.

    בחג 15.5.13 - יוגש תפריט הכולל: מאפי גבינות, לזניה לבנה, פולנטה רכה, דגים וכן בראנץ' מפנק.

    מסעדת טשרניחובסקי 6 טשרניחובסקי 5, תל אביב הצג טלפון
  • לחם ארטיזן הוד השרון

    בלחם ארטיזן מכינים מגוון מוצרים משובחים, במיוחד לרגל החג: לחמים, חלות, עוגות גבינה חגיגיות, קישים ומאפים, נשנושים ועוד.
    בנוסף, מוצעים מוצרים מיוחדים ללא גלוטן ומוצרים ללא סוכר.

    מומלץ לבצע הזמנה מראש, עד יום ב' 13.5.13 בשעה 16:30.

    קונדיטוריית לחם ארטיזן הוד השרון מתחם תחנת דלק, אזור התעשייה גיל עמל, הוד השרון הצג טלפון
  • יקב ססלוב

    שבועות ביקב ססלוב

    אירוע השבועות המסורתי של יקב ססלוב יתקיים השנה ביום שבת, 11.5.13, החל מהשעה 16:00 ועד שקיעת החמה, במרכז המבקרים של היקב בקיבוץ אייל.
    במסגרת האירוע תתקיים הופעה של הזמרת המוערכת דניאלה ספקטור. על הצד הקולינרי תהיה אחראית חברת Harmony art . 
    עוד בתוכנית,  השקת  "ורוד"- "VAROD" - יין רוזה חצי יבש מבציר 2012. 
    היין מורכב מ-55% שיראז מכרם בן זמרה, 27% קברנה סוביניון מהכרם האורגני בקדיתא ו-18% פטיט ורדו מהכרם האורגני בצבעון הענבים נבצרו באופן ידני וסלקטיבי, הענבים האדומים הופרדו מהשזרות ונסחטו בעדינות על מנת לקבל מיצוי קל של צבע וארומות מהקליפה. ליין גוון ורוד עמוק וניחוחות של תות שדה, אשכולית אדומה, בננה, פטל אדום ודובדבנים. ליצירת איזון בין ניחוחות הפרי ותחושת הפה נשמרה מתיקות עדינה המלווה בחמיצות מרעננת. מומלץ לשתות קר ובחברה טובה. היין כשר למהדרין, בהשגחת ועד הכשרות או.קיי, ובהשגחת בד"צ "בית יוסף". מחירו של ססלוב ורוד 2012 : 84 ₪

    כרטיס כניסה לאירוע לאדם בעלות 50 ₪ (לקונים שישה בקבוקים יינתן זיכוי מלא).
    במהלך האירוע יימכרו יינות היקב במחירים מיוחדים.

    יקב ססלוב: 09-7492697 או במייל.info@saslove.com

  • משק יעקבס

    יריד ביכורים במשק יעקבס
    מחלבת יעקבס ומאפיית "אגדת לחם", מזמינות אתכם למכירת שבועות בכפר הרא"ה.

    מכירה של מיטב התוצרת המקומית:
    גבינות מחלב עזים, כבשים ובקר, גבינות רכות, חצי קשות וקשות, לחמים, חלות ומאפיים טריים, עוגות, שמן זית, דבש, יין, פרחים ועוד..

    ימים ושעות הפעילות של היריד:
    10.05.13 - יום ו', 08:00-15:00
    11.05.13 - שבת סגור
    12.05.13 - יום א', 08:00-20:00
    13.05.13- יום ב', 08:00-20:00
    14.05.13- יום ג', 08:00-15:00
    15.05.13 - בחג סגור

     

    חנות משק יעקבס בית העם ממוקם בכניסה למושב כפר הרא"ה - בכיכר הראשונה ימינה., כפר הרא"ה הצג טלפון
  • ביאנקיני

    כפר הנופש ביאנקיני בים המלח מציע מתחם קמפינג ללינת שטח באזור מדהים ומטופח, או צימרים מפנקים.
    במקום מסעדה מרוקאית אותנטית, בריכה חצי אולימפית, בריכת ילדים, פינת חי וחוף ים מסודר.

     

    מסעדת ביאנקיני צפון ים המלח, ליד קיבוץ קליה, קלי"ה הצג טלפון הזמן שולחן
  • קדוש

    בקדוש לובשים לבן - המיוחדים שלנו לחג השבועות:

    מתוקים
    קראנץ ריקוטה ודבלים – 43 ₪
    קראנץ גבינה ושטרוייזל המפורסם שלנו – 38 ₪
    פאי גבינה ודובדבני אמרנה – 49/89 ₪
    טירמיסו – 90 ₪
    עוגת מסקרפונה על ציפוי קדאיף – 99 ₪
    עוגת סנט אנורה – 89 ₪
    עוגת גבינה אפויה – 89 ₪
    (בציפוי קרם לימון/ פירות יער/ שמנת חמוצה/ שוקולד מריר)
    עוגת גבינה קרה – 89 ₪
    פירורים/ דובדבנים/ אוכמניות
    נפוליאון – 100 ₪ לקילו
    פאי פירות – 69 ₪
    חלה עגולה – 16 ₪

    מלוחים
    בלינצס מלוח/ מתוק – 15 ש"ח ליחידה
    מבחר סוגי קישים – 110 ₪
    (כרישה/ פטריות/ חמשת הבצלים/ סלק רוקפור ואגוזים/ בטטה וגבינת עזים)
    בורקס עלים גבינה – 60 ₪ לקילו
    בורקס עלים תרד קשקבל – 90 ₪ לקילו
    בורקס עלים תפו"א ופטה – 90 ₪ לקילו
    בורק פריך במילוי גבינה – 60 ₪ לקילו
    כל סוגי הרביולי שלנו (קפוא)

    בנוסף כל המאפים, המוסים, העוגות והעוגיות שלנו

    הזמנות יתקבלו עד 24 שעות לפני החג
    טלפון להזמנות 02-6254210

     

    בית קפה קדוש שלומציון המלכה 6, ירושלים הצג טלפון
  • הצ'אנס

    בערב שבועות, יום ג' 14.5, מסעדת הצ'אנס האחרון תהיה פתוחה בין השעות 8:00-17:00.
    המסעדה תשוב ותיפתח בצאת החג, יום ד' 15.5, בשעה 20:00.

    מסעדת הצ'אנס פונדק הצ'אנס האחרון, כביש מס 1, ירושלים ים המלח , אלמוג הצג טלפון קופונים להצ'אנס
  • יקב תשבי

    False

    שף גונטר בידרמן, המאסטר שף האוסטרי של מסעדת תשבי משיק תפריט אביבי בו משתלבים מיטב חומרי הגלם המקומיים עם שוקולד ולרונה, ולא רק במנות המתוקות.
    מנת ניוקי פרלינה 70%, משלבת בין ניוקי תפוח אדמה תוצרת בית, מחית פרלינה 70% של ולרונה, קרמית ונימוחה, ומוגשת לצד תרד טרי חלוט עם מעט מיץ לימון ויין ריזלינג לבן.
    לדברי השף, גונטר בידרמן, השילוב בין אלמנטים מלוחים ומתוקים יוצר מטבח מקורי ומרהיב, עם טעמים מרגשים.

    גם מנת פונדנט גבינת עזים "תום", מדגימה את החיבור בין שוקולד משובח לגבינה ממחלבת בוטיק. מדובר בפונדנט של גבינת עיזים ושוקולד אלפקו של ולרונה, עם ריבת פטל, פלפל ירוק וסלט ירוק קטן.

    מנות נוספות בתפריט החדש – בריוש הולנדייז - ביצה עלומה על מצע תרד מאודה, מוגש עם בריוש, רוטב הולנדייז וסלק ירוק  (58 ₪) וריזוטו פטריות- אורז ארבוריו, בצל, שום, חמאה,  מבחר פטריות טריות, פראנץ' ריזלינג, טימין, פטרוזיליה ופרמזן (80 ₪).

     

     

    מסעדת יקב תשבי אזור התעשייה הצפוני של בנימינה, על כביש 652, בנימינה הצג טלפון
  • אלמרסא

    False

    שבועות במסעדת "אל מרסא" בנמל עכו
    ארוחה לבנה עם מנות מיוחדות לחג: גבינות ודגים בשייט אל חומות העיר העתיקה

    מסעדת השף החדשה "אל מרסא" (המעגן) הממוקמת על המזח בנמל עכו הישן, מזמינה לחג השבועות לארוחה לבנה עם מנות גבינות ודגים מיוחדות, בשילוב שייט חווייתי אל חומות עכו העתיקה בספינה העוגנת בנמל הדייגים בסמוך למסעדה.
    "אל מרסא" שוכנת על קו המים בנמל עכו, בסמוך לשוק העיר הססגוני בתוך מבנה המכס העות'מאני, אשר נבנה על ידי הצלבנים בשנת 1210. המבנה שבו קיר עתיק שלם מחומת עכו העתיקה, משלב ישן לצד חדש, עבר היסטורי עתיק ומפואר לצד אווירה מודרנית שלווה ונעימה. מהמסעדה נשקף נוף עוצר נשימה של עכו והים התיכון, המתפרשים מול חלונות הזכוכית ומאפשרים ישיבה הצופה לים, לעבר חומותיה היפיפיות של העיר העתיקה והמרינה, בה עוגנות סירות שייט וסירות הדייגים, אותן ניתן לראות חוזרים מהדייג וממלאים את רשתותיהם בכל טוב.
    על המנות המענגות המוגשות במסעדה מנצח השף עלאא מוסא (עם ניסיון כסו שף בכרמלה בנחלה בתל אביב, מסעדת אורי בורי בעכו ומסעדות עטורות כוכבי מישלן בשבדיה). כל חייו עסק שף עלאא בהכנת מטעמים מדגים ואהבתו לים היא זו המעניקה לו את ההשראה לשלב בין מסורת לבין חדשנות ובין אותנטיות לבין מודרניות.
    בהרכבת המנות מתבסס על חומרי גלם עונתיים מהים ומשוק עכו הסמוך.

    לכבוד חג השבועות, מציע השף מספר מנות ספיישל, ביניהן: סלט ירוק עם פירות העונה, פקאנים וגבינת עיזים ופילה פורל ברוטב שמנת ומנגו מוגש עם אורז וזעפרן.

    עוד בתפריט המסעדה:
    בין המנות ראשונות - אנשובי כבוש בשמן זית, צדפות מוקרמות עם גבינת פרמזן, שום שמן זית ולימון, קרפצ'יו עגל ותבולה- פטרוזיליה, נענע, בצל ירוק עם בורגול ועגבניות.
    בין מנות דגים ופירות ים - מיקס פירות ים- בייבי קלמרי ושרימפס צרובים בפלנצ'ה עם רוטב לימון ופנקו מתובל, שרימפס מנגו ברוטב שמנת מתוקה, קארי אדום ובוטנים ופילה דניס עשוי בגריל עם פרייקה ושני רטבים בצד.
    בין מנות הבשר - מדליוני פילה בקר עם רוטב גורנרזולה, פורצ'יני לבחירה ופירה מוקרם בפרמזן, סינטה עשוי בגריל עם רוטב יין אדום וגראטן תפוח אדמה, צלעות טלה עשויות ברוטב חמוץ ועלי גפן ממולאים באורז ואנטריקוט בגריל ברוטב פלפלת, ולקינוח- כנאפה הבית עם סירופ ורדים וזעפרן וקרם ברולה בניחוח וניל והל.

    מחיר לסועד- לחבילת שייט וארוחת טעימות הכוללת מבחר של מנות דגים, פירות ים, מנות ספיישל לחג השבועות וכוס יין - מינימום 4 סועדים - 160 ₪.
    יש להזמין מקומות מראש!
    להזמנות ומידע נוסף: מסעדת "אל מרסא"- 04-9019281

     

  • Renestro

    ברברוסה חיפה תגיש ספיישלים מיוחדים, באווירה חגיגית במיוחד.

    מסעדת Renestro יפה נוף 99, חיפה הצג טלפון
  • אדלינה

    False

    אדלינה מתכוננת לשבועות!

    אדלינה מזמינה אתכם להתרענן עם מנות מיוחדות לשבועות של השף רושדי דקוואר.
    לצד התפריט הרגיל ולכבוד החג יוגשו מנות משגעות, מלאות בגבינות משובחות שיתארחו בתפריט בימי החג: 

    * ניוקי אה לה רומאנה
    * קנלוני קרם פלפלים וגבינות
    * ועוד הפתעות בדרך!

    חוץ מזה, הנוף הגלילי מושלם ונושק לאחת הנקודות היפות בארץ.
    האווירה במקום והטאפאסים המוגשים מהווים חגיגה קולינרית באחת המסעדות הטובות בישראל.

     

    מסעדת אדלינה קיבוץ כברי, קיבוץ כברי הצג טלפון
  • זחלאווי

    קונצרט אוכל לבנוני ב-125 ש"ח לסועד (אכול כפי יכולתך) משך הארוחה כשעה ורבע, במהלכה תכירו מקרוב את הנבחרים מהתבשילים ומהמטעמים הלבנונים

    שתיה: מים ולימונדה בקנקנים.
    מנות פתיחה: סלט ג'ינג'ר, סלט ערבי קצוץ, סלט תבולה לבנונית, חומוס, טחינה, סלט חצילים קלויים בשום לימון, סלט חציל בטחינה, סלט לבנה בניחוח שום, מג'דרה לבנונית, שולבאטו (בורגול), סלט כרובית צעירה עם נענע ולימון, חמוצים וזיתים.
    המסורת בזחלה: אחרי מנות הפתיחה תתענגו על קובה במילוי בשר עגל קצוץ וסמבוסק גבינה במילוי גבינת עזים בניחוח עלי זעתר חמים ופריכים.
    מנה ראשונה: עלי גפן דקיקים ממולאי אורז.
    ללקק את האצבעות: שיך אל מחשי- תבשיל העשוי מקישואים רטנים ומובחרים, מטוגנים, ממולאים בבשר טלה בניחוח אגוז מוסקט, מבושלים ברוטב יוגורט חם (לצמחוניים: המנה תוגש במילוי פטריות).
    להכיר את החציל הסורי: בשר עגל קצוץ מבושל בתבליני הבית, על חציל בלדי בתנור (הצמחוניים יקבלו עולש- צמח בר מבושל בשמן זית לימון ובצל בנוסח מסורתי)
    קוקטייל ממולאים:L קישואים, תפוחי אדמה, פלפלים- ממולאים באורז ומבושלים ברוטב עגבניות טריות.
    כדי שיהיה לכם מתוק בפה: כנאפה או בקלאווה תוצרת הבית
    שתייה חמה: קפה ערבי קלוי וטחון במקום

     

    מסעדת זחלאווי מתחם תחנת דלק פז, גוש חלב הצג טלפון
  • מוסקט- מצפה הימים

    False

    ,במחלבת מצפה הימים מציעים מגוון רחב של מוצרי חלב אורגניים המיוצרים מעדרי הצאן והבקר בחוות מצפה הימים, הרועים בשטחי המרעה בהם צמחיה טבעית ולא מרוססת, כך שתוצרת החלב בריאה ומזינה. תפישה זו, הינה חלק מן הראייה הכוללת של בריאות הגוף, אותה ממשיכים להוביל במצפה הימים על פי תפישת החיים הבריאים , במלון היחיד בארץ, הכולל משק אורגני המשתרע על שטח של 150 דונם, בו מייצרים גבינות צאן ובקר ומגדלים ירקות וצמחי תבלין.

    מחלבת החווה האורגנית במצפה הימים מתמחה בפיתוח גבינות אורגניות על בסיס חלב עזים המאופיינות בטעם משובח ובמרקם עשיר ובריא. את המחלבה מנהל יואב בלחסן שעבר השתלמות לייצור גבינות בהולנד.

    לקראת חג השבועות מגוון רחב של מוצרי חלב אורגניים מהמחלבה במצפה הימים:
    מיני גבינות קשות, סוגי יוגורטים (טבעי, דל שומן, יוגורט עיזים, בלקן ויוגורטים בטעמי פירות) לבנה, סוגי גבינות רכות, סוגי גבינות חצי קשות (גבינה צפתית, ברינזה, נעמה, גלילית, עיזים ועוד).

    מצפה הימים הינו משק אורגני אוטרקי היחיד מסוגו בארץ, המספק את צרכי אורחיו ואף מוכר את הנותר בחנות המשק המפוארת. את הגבינות ומוצרי החלב, ניתן לטעום ולרכוש בחנות במצפה הימים, הצמודה למחלבה ואפשר להתבונן בתהליך גבנון הגבינות.  
    עוד ניתן לרכוש בחנות מתוצרת החווה: שמן זית, יין, תבלינים, מוצרי מאפה, ירקות אורגניים, ועוד.

    חנות המשק פתוחה לקהל הרחב
    בימים א-ה' בין השעות - 08:30-16:30, יום ו' בין השעות - 8:30-16:00
    יום שבת - בין השעות - 08:30-17:00. החנות סגורה כל יום בין השעות 12:30-13:00.

  • יקב הרי גליל

    False

    חג השבועות, מסמל את מהות החקלאות ואהבת האדמה. זה הזמן והעונה הנוחה ביותר לשוטט בין כרמי הגליל, לערוך פיקניק בעיצומה של פריחה מרהיבה וריחנית ולהתענג על השילוב המנצח בין טעם הגבינות וארומת היין הישראלי הקיצי.
    שילוב של גבינות ויין באירועים הפכו כבר מקובלים בישראל ובעיקר בזכות עליית המודעות לאיכויות התוצרת החקלאית. הגבינות מוסיפות גוון לטעם היין ומאפשרות לטעמים נוספים להתחזק עם השילוב ביניהם, ממש כמו בשר ויין.
    בנוסף לטעם המשתלב היטב ידוע, כי הצרפתים מקנחים את הארוחה עם גבינות ויין ולא סתם, הגבינות בשילוב היין מתעכלות היטב ומעניקות תחושה נוחה. כאשר מתכננים ארוחה של יין וגבינות, מחלב צאן או בקר, חשוב להתאים בין הגבינות והיין של יקב הרי גליל.

    כמו בהתאמת יין לאוכל גם כאן אין חוקים וכל שילוב יכול להתאים, אולם כדי להגביר את חווית הטעמים ישנם כמה קווים מנחים, אותם ממליצים ביקב הרי גליל לנסות:

    את הגבינות מחלקים לקשות, רכות, כחולות וגבינות כבשים ועיזים. לגבינות עדינות מתאימים יינות אדומים פירותיים, לגבינות קשות חזקות - יינות אדומים או לבנים כבדים, לגבינות כחולות- יינות לבנים, לגבינות עיזים - יינות לבנים או אדומים פירותיים.
    החשוב ביותר הוא שהשילוב יהיה טעים לכם. מומלץ מאוד להשקיע בגבינות איכותיות ומשובחות אותם ניתן להשיג ברשתות השיווק ובמחלבות השונות.

    לגבינות ברי, קממבר - גבינות בעלות טקסטורה מאוד דומיננטית בחיך ואחוזי שומן גבוהים,
    (כ-24%-30% אחוזי שומן בדרך כלל) המקשים על התאמת יין, לרוב יתאימו יינות אדומים כמו קברנה סוביניון או מרלו, או דווקא יינות לבנים בעלי טעם "מורכב" יותר כמו  יין "אביבים 2010 " של הרי גליל. נכון! מדובר ביין לבן אך כזה עם טעמים מורכבים לא פחות מזה של אחרון האדומים, עוצמת פרי לצד טעמים עדינים של וניל ועץ אלון מעניקים ליין אלגנטיות ועושר טעמים.

    לגבינות צאן קשות, פיקנטיות מעודנות- כמו הקשקבל (בעלות 30%-27% שומן) מתאימים יינות אדומים עם טעמים מיוחדים, גליל פינו נואר 2010 הינו יין בעל טעמים מיוחדים ומגוונים: בזירה הפירותית תוכלו ליהנות מארומה של דובדבנים שחורים ואף מריחות מוקה וקפה, זהו זן אלגנטי וקשה לגידול, אנו בגליל אוהבים את האתגר שבגידולו ושמחים לראות כיצד הוא משתפר ומשתבח מבציר לבציר.

    לגבינות כחולות כגון רוקפור- בעלות חריפות ומליחות גבוהה, שמנות (25% שומן) ומהוות אתגר לא פשוט ליין; הרעננות והפירותיות השופעות מגליל סוביניון בלאן 2012, יחמיאו לגבינות.
    גבינות כחולות בסגנון הרוקפור, שהן גבינות חריפות ומתובלות מאוד העשויות מחלב כבשים, או לחילופין הרי גליל רוזה 2012 צעיר וקיצי שירענן את החייך ויקל על שילוב בטעמים, יש להגיש את היין צונן בטמפרטורה של 10-12 מעלות.

    גבינות צאן/ עיזים, כבשים - גבינות צאן משויכות באופן כמעט בלעדי דווקא ליין לבן, ואם כבר אז ל"נסיך" הלבנים של יקב הרי גליל "הרי גליל ויונייה 2012"- שילוב מנצח בין חריפות מעודנת לטעמים פירותיים מתקתקים.

     גבינות קשות כגון פרמז'ן, גרוייר ואמנטל- גבינות אלו "אוהבות" ומתאימות יותר ליין אדום. "גליל אלון 2010" של הרי גליל יתאים במיוחד בשל עוצמת הפרי השחור שיש בו עם גוף מלא וסיומת ארוכה וטעימה.

  • יקב דלתון

    יקב דלתון מזמין את חובבי היין והמטיילים ל"חגיגת יינות בלבן" ביום שישי 17.5.13 בין השעות 10:00-14:00. במרכז המבקרים של היקב תתקיים השקת היינות הלבנים החדשים של יקב "דלתון", המבקרים יוכלו לטעום מהיינות הלבנים החדשים המתאימים למאכלי חג השבועות- כנען לבן 2012, שרדונה 2012, סובניון בלאן רזרב 2012, פומה בלאן 2012.
    בנוסף, יוכלו המבקרים ליהנות מאירוע קבלת  שבת, ליווי מוזיקאלי ים-תיכוני וממטעמיו של השף אבירם זייד ממסעדת האר"י 8 בצפת (בתשלום). בכל שעה עגולה יתקיים סיור.

    מחיר סיור לאדם- 15 ₪,  לאדם בקבוצה- 10 ש"ח

    **היקב והמרכז סגורים בשבת וחג
    ליצירת קשר עם מרכז המבקרים ביקב דלתון: 04-6987683 שלוחה 3

    חנות יקב דלתון פארק תעשיה דלתון, דלתון הצג טלפון
  • מושבוצ

    בין התאריכים 14/05/13 ל- 18/05/13 החל מהשעה 13:00.
    ספיישלים מדהימים ברוח החג. 

      

  • הדגים - עין גב

    False

    מסעדת הדגים הותיקה בקיבוץ עין גב בניצוחו של שף עוזי בן, מזמינה לארוחת חג לבנה עם מנות גבינה ודגים מיוחדות. מסעדת הדגים בנמל עין גב, נמצאת לחופה המזרחי של ימת הכנרת, ממוקמת על המזח בנמל, ממש על קו המים ומאופיינת באווירה קסומה ושלווה. לסועדים אפשרות לצפות בדייגים המנוסים של עין גב חוזרים עם שללם בספינות המצוידות ברשתות דייג גדולות כשברקע רחש הגלים.
    בערב החג, שף המסעדה עוזי בן מציע תפריט חלבי עשיר ומזמין ליהנות בערב החג ממנות גבינה ודגים מגוונות, ביום שלישי 14 במאי בין השעות 17:00-20:00.

    בין מנות הפתיחה:
    מגוון גבינות משובחות: לבנה, שום שמיר, עשבי תיבול, בולגרית עם בצל סגול, כדורי גבינה מטוגנים ועוד.
    בר לחמים עשיר: פוקצ'ות וג'בטות, לחמניות ביס, לחם עגבניות, מאפי גבינות, מאפי תרד, מיני פיצות ועוד
    ריבות תוצרת המקום: גזר גמדי, שרי ותפוח, אוכמניות, מלון ועוד.
    בין המנות העיקריות:
    פילה אמנון בעשבי תיבול, מפרשי סלמון נורווגי, אצבעות פילה יאורן בציפוי פריך, שניצל דג מצופה
    תוספות חמות: זוקיני מוקפץ בשמן שומשום, דואט תפוח אדמה ובטטה, תפוח אדמה מוקרם בשמנת וגבינות, צ'יפס ועוד.
    לקינוח:
    עוגת גבינה פירורים, עוגת שוקולד חמה.


    מחיר לארוחה- 89 ₪ למבוגר ו- 45 ₪ לילד.
    התפריט יוגש במזנון חופשי.

  • טוראנס- המלון הסקוטי

    False


    לחג השבועות, מארח המלון הסקוטי את יקב הרי גליל לאירוע שכולו יין ומזמין את אורחי המלון להשקת יינות לבנים ולתפריט דואט גליל חגיגי מסדרת גליל עליון- יראון, מירון ואביבים.

    אורחי המלון ייהנו מתוכנית מגוונת ומלאה ביין של יקב הרי גליל:

    14.5, שלישי -
    - קבלת פנים עם כיבוד עשיר + השקה חגיגית של הרי גליל רוזה 2012.
    - אחר הצהריים- מסיבת בריכה חגיגית והשקת יינות לבנים  - אביבים 2010 וגליל ויוניה 2012
    - ארוחת ערב בליווי תפריט מיוחד - "דואט גליל" - זוג יינות במחיר מיוחד - יראון 2009 ואביבים
      2010.

    15.5, רביעי -
    - טעימה מודרכת עם מדריך היין של היקב, בנושא - "מסע בהרי הגליל "- טעימה מרתקת של מיטב יינות היקב: יראון 2009, מירון 2009, גליל פינו נואר 2010, אביבים 2010 וגליל ויוניה 2012.

    המלון הסקוטי, הוקם על ידי הכנסייה הסקוטית במתחם ההיסטורי של בית החולים הסקוטי, ומשלב באופן ייחודי מבני בזלת מהמאה ה- 19, עם מלון מודרני וחדיש. בתכנון המלון הושם דגש רב על שימור אופיו של המקום, תוך יצירת הרמוניה מלאה בין ישן וחדש. למלון הסקוטי מרתף יין בו שלל יינות מיקבים בגליל ובגולן וכן ויסקי משובח.

    יקב הרי גליל, ממזג בין המאפיינים הייחודיים של הרי הגליל העליון והמומחיות רבת השנים בייצור יינות איכות. בסל המוצרים 14 יינות, בשלוש סדרות יין: סדרת הרי גליל, סדרת גליל וסדרת גליל עליון. ששת הכרמים של יקב הרי גליל, נטועים בגבהי הרי הגליל העליון, 500 עד 700 מטר מעל פני הים. כרמי היין בעלי מאפיינים טופוגרפיים ואקלימיים שונים. פסיפס מגוון זה מאפשר ליקב ליצור יינות בעלי אופי ייחודי, משילובים שונים של כרמים וזני ענבים. מבנה יקב הרי גליל, הייחודי והחדשני ממוקם בלב הנוף העוטף את קיבוץ יראון.

  • חוות דרך התבלינים

    בחג השבועות, חגיגת הביכורים והקציר, השתרשה גם מסורת של אכילת גבינות ומוצרי חלב.
    בכדי להפוך את החג לטעים ומעניין יותר, מציעה חוות דרך התבלינים משדות בית לחם הגלילית שלל תערובות לגבינות רכות, פשטידות וסלטים, שיהפכו כל מנה לחגיגה קולינארית.
    בין התערובות ניתן למצוא:

    תערובת בזיליקאן: תערובת חגיגית להעשרת גבינות קשות, סלטים, פסטה או סתם נשנוש. התערובת מכילה עגבניות שרי מיובשות ומצומקות בתיבול של פיסטוק, בזיליקום ומעט שמן זית. מחיר: 15 ₪ ל-100 גרם.

    תערובת שום ובצל לגבינה: תערובת נהדרת של שום, בצל, שמיר ותבלינים נוספים המשתלבים נהדר בשילוב גבינה רכה. פשוט לערבב ולאכול! מחיר: 11 ₪  ל-100 גרם.

    תערובת לגבינה וסלט: שילוב של בצל, גרעיני חמנייה קלויים ותבלינים. מתאים לגבינות רכות וכתוספת לסלט. מחיר: 11 ₪ ל-100 גרם.

    תערובת בצלית לגבינה: תערובת המכילה: בצל, שום, פפריקה מתוקה ועוד. טעימה במיוחד! אופן השימוש: יש להוסיף לגבינה רכה, לערבב ולאכול. נהדר להגיש כדיפ לשולחן האירוח ומושלם גם במילוי של מאפים ובורקסים. מחיר: 11 ₪ ל-100 גרם.

    תערובת בצל וסומק לגבינה: תערובת המכילה: בצל גרוס, סומק ותבלינים. מומלץ לערבב את התערובת עם גבינה לבנה ולהגיש. התערובת מתאימה גם לציפוי מאפי גבינה. מחיר: 11 ₪ ל-100 גרם.

    תערובת לפשטידות ולחביתות: תערובת תבלינים להעשרת פשטידות וחביתות בשילוב הנכון של ירקות ותבלינים. להוסיף לתערובת את הגבינות והביצים לפשטידה או לחביתה רגילה. מחיר: 11 ₪ ל-100 גרם.

    חנות חוות דרך התבלינים שדרות בית לחם הגלילית, בית לחם הגלילית הצג טלפון
  • יקב טוליפ

    יקב טוליפ יקיים בשבועות אירוע חגיגי ביותר ויארח יקבים שונים מהעולם בחגיגת יינות לבנים.
    במסגרת האירוע יהנו המבקרים מטעימת יינות מגוונים ומעניינים ביותר (ללא תמורה), מכיבוד איכותי, ממוזיקה, מאווירה ייחודית של חצר היקב עם נוף עמק יזרעאל וממחירים מיוחדים ברכישת היינות לכבוד חג השבועות.

    באירוע יוצעו ווייט טוליפ 2012 וווייט פרנק 2012 של יקב טוליפ.
    בנוסף, תהיה לחובבי היין אפשרות ליהנות מיינות לבנים נוספים ואיכותיים מרחבי העולם: ריזלינג מגרמניה וגוורצטרמינר מצרפת של מיזם היינות פיוז'ן, וריאטל גוורצטרמינר ו-Aliwen סוביניון בלאן של יקב Undurraga מציל'ה, ו-Elsa שרדונה ו-Elsa טורונטס של יקב Bianchi מארגנטינה.

    האירוע יתקיים ביום שישי, 10 במאי, בשעות 11:00-16:00, בחצר יקב טוליפ. האורחים מוזמנים להגיע עם חולצות לבנות.

    חנות יקב טוליפ הכרמל 24, קרית טבעון הצג טלפון
  • אדלה

    False

    באדלה ביסטרו הילדים יוכלו ליהנות מפינת יצירה ומשחקי שולחן.

    תפריט שבועות:


    -מנות ראשונות-
    פטריות שמפיניון ממולאות בגבינת עזים בתיבול עדין של שמן זית ועגבניות שרי צלויות
    חציל קלוי על מצע יוגורט נענע ושקדים
    סלט שוק רענן עם גבינת פטה

    -מנות עיקריות-
    פסטה פפרדלה- שמן זית, שום, קוביות בטטה, סלק, עגבניות שרי, עלי מנגולד ופרמז'ן
    רביולי תרד וריקוטה- ברוטב שמנת עדין ופרמז'ן
    פילה דג על הגריל- על מצע ניוקי תפו"א בתיבול שום, חמאה ועשבי תיבול
    קלמארי ושרימפס- על מצע לאבנה וירקות קלויים

    -קינוח זוגי-
    עוגת גבינה אפויה עם שוקולד בלגי
    קרם ברולה

    -יין-
    קאווה/למברוסקו
     יין אדום או לבן (בתוספת 15 ₪ )

    *עלות לזוג: 199 ₪ *

    מסעדת אדלה איזור התעשייה, רמת ישי , רמת ישי הצג טלפון