במסעדת קום קום במלון שרתון תל אביב יחכה בשבועות מצעד של גבינות איכות מהארץ והעולם, שפע של סלטים ורטבים בשילוב פירות וירקות העונה, מבחר עיקריות ברוח החג, מרקים, לחמים טריים וכמובן תפריט קינוחים עשיר, במחיר של 340 ₪ לסועד. המחיר כולל שתייה קלה חופשית ומבחר יינות הבית לבחירה.
בין המנות:
• סלטים: מוצרלה בייבי ועגבניות שרי קלופות על מצע רוטב פסטו, סלט פסטה פרפדלה עם גבינת פטה מגוררת בתוספת עגבניות מיובשות, אספרגוס חלוט ובצל סגול, סלט סלק אדום חי עם צנובר, רוקט וחמוציות מתובל בחומץ תפוחים, סוכר חום ושמן תירס, מעוטר בגבינה כחולה מגוררת, סביצ'ה סלמון ואבוקדו בכוס אישית מוגש עם טוסט תבלינים דק, רול פיתה עיראקית עם חצילים, טחינה ופלפל אדום קלוי, סלט פטריות צלויות עם בלסמי שמן זית על עלי רוקט, גרבדלקס ב-3 טעמים: סלק חומץ וסוכר, חרדל ושמיר, ויסקי ודבש ועוד.
• פינת גבינות - גבינות תוצרת חוץ: ברי, קממבר, קשקבל, פארמזן, שלושה סוגי גבינות בטעמים, שמנת, פפריקה, עשבי תיבול, לבנה עם שמן זית, זעתר, מלח ים, בלסמי עם שמן זית.
• מנות עיקריות - תחנת קרבינג: סלמון בבצק מלח עם רוטב רמולאד, תחנת הקפצה של פסטה פנה או רביולי רוטב שמנת ועגבניות, קישים: פטריות, חצילים וגבינה, בטטה ואגוזים ועוד.
• קינוחים - תחנת צריבה: בלינצ'ס עם תוספות סירופ שוקולד, מייפל, שמנת חמוצה, רסק תפוח עץ, קרם ברולה, מרנג, פירות יער, נפוליאון עוגת גבינה ופירורים, עוגת גבינה אפויה ועוד.