ישראל מיישרת קו עם הקולינריה העולמית, וגם בארץ, תוכלו למצוא לא מעט מסעדות יוקרתיות שהתמקמו להן דווקא בתוך בתי מלון. אם אתם חושבים על אוכל סטנדרטי, כדאי שתחשבו שוב, כי בעצם מדובר כאן על תפריטי שף מיוחדים. יצאנו לבדוק בשטח, וחזרנו עם המלצה על מסעדות בבתי מלון, וגם אנשי בשורה אנחנו: בכולן אפשר לסעוד גם ללא לינה
"מגיעים אלינו מתאבנים ממחלקת ה"טרטר-צ'יפס", והם יפים במראם וממכרים בטעמם: ארבעה עיגולי צ'יפס פריכים מקופלים למעין כיס ובתוך כל אחד מהם כדורון של טרטר דג מסוג אחר, על מצע של גוואקמולי וחלפיניו...." תשכחו מכל מה שידעתם עד היום על המטבח היפני. שפרה צח הגיעה לדיינינגס שבמלון דה-נורמן תל אביב, עלתה על רכבת הרים יפנית מטורפת, שגם אחרי שעתיים היא לא רצתה לרדת ממנה. מי מצטרף לסאקה פרימיום?