אם כל הטרנדים הבריאותיים שכובשים את תל אביב לאחרונה עשו גם לכם חשק לקצת פחמימות, קבלו את ארבעת המקומות שיספקו לכם את הפיצה הכי שווה בעיר.
התאריך 25.10 כבר לא מעט זמן הפך להיות תאריך מיוחד עבור רבים ברחבי העולם- יום הפסטה הבינלאומי!
"פיצה טרטופו - פיצה לבנה ללא רוטב עגבניות, עם קרם כמהין ומסקרפונה, פטריות שמפיניון ופורטבלו, פרמז׳ן ומוצרלה. הטעמים של הפיצה עשירים והפטריות משתלבות נהדר עם הבצק והרוטב..." ענבל לורן מגלה את ג'מה, פנינה קולינרית המעניקה חוויה איטלקית-יפואית בלתי נשכחת. אל תשכחו להזמין מקום מראש!
"הרביולי, מבצק ששומר על מוצקות וגמישות, לא הוטבעו ברוטב כפי שקורה לפעמים, אלא שכשכו בעדינות ברוטב של חמאה, שום ולימון, ואליהם נלוו ארטישוק איטלקי מוחמץ, פרחי ברוקומיני ועגבניות מיובשות, שהוסיפו עניין למנה..." במבנה אבן יפהפה בפאתי יפו שוכנת ג'מה המצליחה לרגש עם כוכבי המטבח האיטלקי הקלאסי הזוכים לטוויסט המרים אותם מעלה-מעלה. שפרה צח חזרה עם כמה רשמים וצביטות לב טובות
"יצא לנו לאכול עד היום עשרות, אם לא מאות, מנות קרפצ'יו, וזו הייתה אחת הטובות בהן, עם עלי זעתר וצנוברים שפוזרו מעל, זרעי עגבנייה ואיולי ארוגולה...". באחת הפינות הקסומות של יפו, במתחם נגה, ליאור פנחסי מגלה את ג'מה - פנינה קולינרית המעניקה חוויה איטלקית-יפואית בלתי נשכחת!
יש בה נמל פעיל ומזרקת משאלות ממש כמו ברומא, יש בה סמטאות ציוריות ושווקים צבעוניים וססגוניים, שלוש הדתות שוכנות בה בהרמוניה והכי מסקרן שהקולינריה בה כיום היא בשיא תפארתה. בואו להכיר מקרוב כמה מסעדות מומלצות ביפו, שלא כדאי שתפספסו בביקור הבא שלכם בעיר
השף של מסעדת פוג'יאמה הוא סיני שמתמחה במטבח היפני (ובמיוחד בסושי) ומבשל בישראל. השאלון הפעם עם מאסטר לי
מסעדת פוג'יאמה היפנית ברחוב בן יהודה בתל-אביב מגישה סושי איכותי, מדגים טריים בלבד. במסעדה מאמינים כי מי שיטעם פעם אחת בחייו סושי מדגים טריים, לא יכניס לפיו לעולם סושי אחר. כדי שתוכלו לטעום מהסושי הטרי והטעים פוג'יאמה מציעה לכם עסקה נהדרת: קומבינציית סושי אישית- דג טרי–נא איכותי, 16 יח' ב- 25 ש''ח, במקום ב- 42 ש''ח.