לא רק עונת החתונות התחילה, גם עונת הטיולים. לאלו מכם שמתכננים לעבור את קו חדרה, אספנו המלצות לברים בצפון. איך שהוא מתברר שדווקא הרחק מאורות הזרקורים של מרכז הארץ, נמצאים כמה מקומות משובחים והרבה אלכוהול
כשאת שותה, מה את אוכלת? מסעדות ושפים מציעים לכם מתכונים לסילבסטר: מנות שתוכלו להציע לחברים במסיבה, ליד האלכוהול. ולא שכחנו את ההנגאובר שיתקוף אתכם ביום ראשון – הנה הם מציעים כמה מתכונים להתמודדות קלה
אל תתנו לגשם הקל לתעתע בכם: אנחנו נמצאים בעיצומה של עונת טיולים מרהיבה. הצפון יפהפה, הדרום עדיין חמים, והארץ כולה שופעת מסלולים. ובין כל אלו, אם בערב כל מה שאתם צריכים הוא בירה מהחבית, יש לנו כמה רעיונות בשבילכם
"אייל ענברי היא בירה מעוננת אדמדמה בעלת איזון מושלם בין מרירות לפירותיות, ולה 6.4% אלכוהול..." ארז שבת לומד על מותג הבירה בזלת בברוהאוס שברמת הגולן – מסעדה הממוקמת בתוך מבשלת בירה ומציעה, כמובן – בשר ובירה
צפון הארץ, שבתקופה הזו של השנה מרהיב בפריחתו, שופע אתרי טיול יפהפיים ולצדם עולמות קולינריים מפתיעים. אנחנו מתחילים בגולן עם הצעות לטיולים באזור שעל וקצרין, שם תוכלו ליהנות מנוף הגולן לצד ארוחה נהדרת במסעדות
הם עסיסיים, משוישים, מגוידים, עבים ומגרים. אם אתם נמנים על אוהבי בשר, הרי שהסטייק הוא הפטיש שלכם, וסינטה, אנטריקוט וטי-בון עשויים להיות שמות החיבה שתתנו לילדיכם. הנה ארבע הצעות לסטייקים משובחים במסעדות משובחות