"הקציצות נצלו לדרגת מדיום על פלנצ'ת פסים, ולאחר מכן הוקפצו במחבת נפרדת עם פטוצ'יני ורוטב עגבניות ביתי, כך שכל קציצה זכתה לזיגוג מהרוטב אך עדיין שמרה על מרקמה וטעמה הבשרני ..." יונתן שטרנברג, פסטהלני הירושלמית
ולכל מי שעייף וכבר אין לו כוח לצאת מהבית, גם לא בשביל לאכול, ולכל מי שעסוק וכבר אין לו זמן לצאת מהבית, גם לא בשביל לאכול. ולכל מי שמאד אוהב את הבית שלו וכבר לא יוצא ממנו, גם לא בשביל לאכול – 4 מסעדות, 4 משלוחים
ב-5 במאי נפתחת במוזיאון ארצות המקרא בירושלים תערוכת "לכל הרוחות והשדים – לחשים וקמיעות במסורת היהודית". לפני או אחרי התערוכה תוכלו לבקר במסעדות הרבות שמציעה ירושלים – הצעות ליום מרתק בעיר מרובת האטרקציות
כשעוד היו ימים קרים וגשומים בירושלים ביקרו אמיר נהרי וזוגתו במסעדת אוסקה היפנית. העיצוב היפני, הסושי ופצפוצי הטמפורה שמגיעים בקומבינציות, הנושאות את צבעי הרכבת התחתית של אוסקה, מביאים את יפן עד לבירה המקומית