דקה לפני שבועות, הזדמנות אחרונה לארוחת בשר גדולה, כאילו הייתם קניבלים. איפה עושים את זה? במיטב המסעדות, הכנו לכם רשימה
שאול ברדה, שף קייטרינג ארץ גשן – אמנות קולינרית, עונה בחפץ לב על השאלון שלנו. בעוד הוא התחיל ללמוד את רזי הבישול אצל אימא וסבתא, אנחנו מקבלים מתכון מוכן לנתחי אסאדו צלויים בגריל היישר ממטבחו של שף ארץ גשן
בימים חורפיים, גלי הים נכנעים לרוחות שעושות בהם שמות. אחרי הליכה נעימה לאורך הטיילת או החוף תוך צפייה במחזה המרהיב, כדאי להיכנס למסעדות הנמצאות בקרבת הים ולהמשיך לספוג את אווירת החורף הצונן גם כשאתם אוכלים
קרם שוקולד לבן, מקפא פטל, מוס קפוצ'ינו, סופלה כפול, קרם שוקולד עם שבבי פקאן או סלט פירות טרי, מה מתחשק לכם עכשיו? מבחר קינוחים עשירים מבית: מרכז העוגות, המטבח של מטילדה, גשן ובית דולב, שיעשו לכם סופ"ש מתוק
''מלצר מיומן צעד לקראתנו כשהוא נושא מגש אבן שחור עמוס לעייפה בצלעות טלה, נתח אנטריקוט עב בשר, פרגיות צלויות, נקניקיות מרגז וקבבים ביתיים...'' אדווה גן סתיו מבקרת בגשן ומגיעה למסקנה ''מזל שבני ישראל יצאו ממצרים''